lørdag 30. oktober 2010

OKTOBER

Nå har det vært alt for lenge siden jeg har blogget, det har skjedd en hel del siden det! Jeg har vært på et party, der skadet jeg foten min.. Selfølgelig.. ingen boxing på 3 uker, dypt kutt inn i hellen! Så har vi hatt halloween og dans på skolen og jeg har funnet ut at jeg har et alt for stort penge forbruk ! :)

I dag har jeg gjort voulenter work, vært på en plass hvor de selger bøker for ca 1 dollar per bok. Jeg var det i 5 timer, men så kom Steven og hjalp meg fordi vi skulle sitte barnevakt. Og i går var jeg, Phillip og Fiona på shopping og pub før vi gikk på skole dansen. Var kjempe kjekt! Skole dansen var kjempe gøy, utrolig bra musikk i forhold til de DJ vi har på skole danser i Norge!
Her er noen bilder fra i dag:
Ben And Steven playing!

Fotoshooot!

Ja så gjemte jeg å si at vi var på Cejup greie, der vi kunne gå rundt å se på hvile cejup vi ville gå på. Alt var jo nesten fransk der. Så jeg gikk for å samle opp ting, det var egentlig ganske morsomt! Jeg hadde med meg min beloved Shannon, som var den som snakte. De begynte å snakke til meg og jeg bare oui oui.. åsså måtte hun overta! Det var kjempe gøy, det er hun som tar bilde.. Så det er Evelyne og Fiona og meg!!
Philip !!  
Dette er karl, han er i samme buss som meg! Han er sykt morsom... Vi er liksom de kule i bussen, vi er de som har benk alene og som sitter helt bak! Aweesoome right!! 

Well jeg er nødt til å forsette å babysitte; byyee !


lørdag 16. oktober 2010

fredag 8. oktober 2010

08.10.10

Nå har det vært ei goood stund siden jeg har hatt tid til å blogge... er ikke så alt for mye som har skjedd siden sist.. har vært i bursdag og vært med noen venner å sett fotball lage vårt spille! for å vær helt ærlig så var de ikke særlig gode! De har bare 2 kamper igjen før de avslutter, så jeg skal gå å se de to siste.. selv om jeg ikke helt skjønner hva som foregår på banen :) 
Ellers så har jeg vær på et ef møte med hele gjengen der vi gjorde tre greiene eg gang til! Det var ikke fult så spennendes denne gangen, siden det var så nærme bakken og det var ganske lett! Etter jeg var ferdig sprang jeg hele veien tilbake til møte plassen med ben på ryggen.. TUNGT, men fun! Her en noen bilder.. 
her er familien til Lilly og noen andre folk 
St pats gjengen- david
En øvelse vi måtte gjør!
Meg og Ben som leker!
Og her kommer noen bilder av boksingen 
Meg og treneren min! 
Her er de andre trenerne mine !
Er kjempe kjeekt! 
Men nå skal jeg møte David og Alicia in Quebec city, vi skal gå å spise lunch! ;)
Bye..