mandag 31. januar 2011

Good Job

Rebecca is on the honor wall! WoHOO, med 82%! jeg er veldig stolt av meg selv... Jeg har vært på kick boxing og er så utrolig sliten.. Jeg har egentlig ikke så mye nytt å fortelle, men jeg så to filmer i helgen. Bring it on, fight to finish (I think) and Vampire sucks. Den første var ikke så veldig bra, Bring it on #1 er den beste. Men Vampires sucks var utrolig morsom, hadde kanskje noe med at jeg var utrolig trøtt.. Men rollene var sykt bra! Anbefales..


du er nødt til å spole litt fram, men er så sykt morsomt!

HO
Anyways, i et av fagene våres så har i et prosjekt som jeg har fortalt om tror jeg. Vi skal blogge om det, så her er bloggen..
www.gift-of-hope2011.blogspot.com

SO LONG SOoKAS

onsdag 26. januar 2011

Tre stjerner !

Jeg er så super duper kjempe glad! Jeg har nå tre stjerner i kick boking... I dag hadde vi en prøve, og jeg besto.. så neste stepp er Pro boksing.. Blir kult å trene med de som er mer profesjonelle..  Jeg er så kjempe stolt av meg selv!  :) :) :)

Nå som det er begynnelsen av term 3, vi har begynt med et prosjekt i "historie". Der vi skal samle opp penger til en organisasjon, eller hjelpe refugees... Eller noe lignede! Jeg, Shannon, Riley og Synthia skal prøve å samle opp 1000$, slik at vi kan gi en help by/ samfunn rent vann. Det har kommet mange mennesker/folk (?) som jobber i orgienasjoner til skolen våres, det er inspirerende når de forteller alt de har gjort for å hjelpe andre! Håper virkelig vi greier å samle opp så mye penger, hadde våre så utrolig utrolig Awesome! Tanken på at bare oss 4 kunne hjelpe et by/samfunn med å få rent vann. Noe som er naturlig for oss!

Nå skal jeg lese Macbeth, vi har om den i Engelsk! Det er en kjempe bra play/bok/teater stykke ( litt usikker på hva jeg skal kalle den) .. Anbefales vertfall !

- Rebecca

tirsdag 25. januar 2011

Movies I Wanna Watch

her er filmer jeg har lyst å se;

The Roomate:


Denne ser kjempe spennenes ut, Leightion Meester er en av yndlings skuespillerne mine! Hun er fantastisk!

Easy A


Red Riding Hood!



The Book Of Eli


Have a nice day everyone!

mandag 24. januar 2011

Montreal vs Quebec

I går var vi på hockey kamp, det var kjempe kjekt! Jeg så virkelig hvorfor canadiske folk elsker hockey. Alle var helt gale når Quebec fikk mål, men uheldigvis så vant Montreal 2-1. 
Dette var køen inn til kampen, det var ca -20 grader og vi måtte vente ute i noen minutter. hærlig! 
Men det var forsatt veldig kjekt, vi gikk å spiste før sammen med hele familien + Jimmy og kona hans + Steven ! 
Moi and Stevus 

 
My brother Charls !

Bilde på do, tenke jeg måtte ha et SNAP bilde 

GO Quebec GO!

Here is the song for Quebec's team !




QUEBEC FRENCH for the win!

søndag 23. januar 2011

Januar

Jeg har blitt veldig lat når det kommer til blogging i det siste, siden det er så mye som skjer fortiden. Det er slutten av term 2 så vi har hatt masse prøver og innleveringer i forskjellige fag. Så har vært mye jobbing når det kommer til skolen. I dag så er det faktisk -25 grader ute, det er jævlig kaldt det! Så glad for at jeg har kjøpt meg ny vinterjakke, Canadian goose, svart! Det er kjempe varm å jeg er så glad for at jeg kjøpte den. Nå kommer jeg ikke til å fryse når jeg går ute fordi den er forsatt varm i -35 grader!

Siden det har vært en stund siden jeg har blogget har jeg ikke fortelt hvordan det gikk med nyttårs partye jeg arrangerte for Ef. Det var utrolig mye jobb, men det var et kjempe kjekt party. Alle viste noe og bakte noe fra sitt land. Alle ef studentene er kjempe kjekke folk, selv om det tok enn del jobb for å få dem til å delta!
Dette er meg og Nina, hun er fra Danmark! 

Dette er Morriiiss (Germany) og Nathan (kina)

Amaya (spania) og datteren til en av familiene! 
Her har vi David, han er buss vennen min! Han kommer fra Slovakia! 
Denne helgen har vi hatt 3 dager, vi har utrolig mange dager vi ikke har skole! Tror det har noe med at vi ikke har så mye ferie, det er mer spredd. Så denne helgen har jeg vært med Steven nesten hele helgen, vi gamet hele fredag nesten! I går så var vi hos broren hans, David.. han studerer prest-greier.. Jeg husker ikke hvordan jeg skal formulere setningene mine på norsk lenger. Kommer ikke til å gå bra i norsk når jeg kommer hjem igjen, så sorry hvis det er enn del dårlig norsk her! Og i dag så skal vi på hockey kamp Montreal mot Quebec. Her i Canada er alle crazy når det kommer til Hockey.. Men det er kjempe kjekt 

Dette er Alicia, I LOVE YOU MY ANGEL !
Some randome pictures from art class! 
Meg og Stacey!

Jessa 
Cedric!

HAHA, David 

Stacey again!