søndag 12. juni 2011

No more school

Nå er det slutt på dager der jeg må sitte i et varmt klasse rom med masse folk rundt meg, høre på masse kjedelige ting å tenkte på at det er snart ferie.. Nå er det bare eksamener igjen, jeg har jo bare tre og alle er i slutten av eksam ukene.. 16, 17 og 21.. Så jeg har masse tid til å lese på matte og contemp. 

Denne helga så begynte jeg med å henge med MANNEN min, fordi han hadde sports gala. Å jeg måtte jo nesten være der siden han er en av de beste på skolen.. Han vant; most valuable player i rugby, most valuable player i basket ball og årets spiller. Han var ganske fornøyd!  

I dag så hadde Ben graduation.. Han hadde et show, hvor alle ungene skreik isteden for å synge.. Ganske interessant show.. Mange søte småå!

Jeg begynte å pakke på lørdag, og jeg kom til den konklusjon at det kommer til å ta mer en enn dag! Jeg har fylt en bag allerede.. og klesskapet mitt er forsatt ganske fult.. WHAT TO DO ?? Jeg er sikker nødt til å kjøpe en eller to bager for å få plass til alt! Har ikke slått meg at jeg skal reise hjem enda.. 

Men har forsatt 2 uker og noen dager igjen.. Å på tirsdag skal jeg til frisøren for å farge det og klippe det og finne ut hvordan håret mitt skal se ut at prom ! Har ikke villeste idea enda.. Håper frisøren har mange gode forslag! 

- Reb 

mandag 6. juni 2011

3 uker

Tiden har jammen flydd fort forbi, nå er det bare 3 uker igjen av live her i Quebec city. Har litt mixed følelser om å reise tilbake, vill ikke reise fra Steven og alle vennene mine.. Men vill gjerne hjem til Mamma og Pappa!
Blir godt å komme hjem å såve i min egen STORE seng, og se alle vennene mine, begynne å jobbe, spise norsk mat! Og ikke minst drikke norskt vann!!!!! Vanne her smaker som klor og fuusj..
Men er masse jeg kommer til å savne her i Quebec; snakke fransk og engelsk, ikke det at jeg snakker så mye fransk men jeg lærer! Kommer til å savne skolen og lærerne, det er den beste skolen jeg har noen gang gått på.. Norske skoler burde virkelig forandre skolesystemet, prøve og oppmuntre elevene mer til å få gode karakterer. Her i Canada får vi et diploma og sjangsen til å vinne noe hvis vi har over 80%, og hvis vi hadde hatt det i Norge.. Tror jeg det ville vært andre boller! 

Den 3 juni så graduatet jeg fra St. Patricks high school, det var en 3 timers seremoni.. Jeg trodde det ville være kjedelig osv, men var ganske interessant, høre på talene fra de to beste elevene, alle prisene som ble delt  ut og få diploma og all syngingen. Jeg kan nå synge St.pats skole sang og Canadas National sang, jeg er faktisk bedre å synge den canadiske national sang enn den norske.. Shame on Rebecca!

Jeg har bilder osv, men har ikke fått lagt dem ut! Jeg skal legge dem ut senere.. BYE :)