lørdag 23. april 2011

JE T'AIME BEAUCOUP !

God Påske alle sammen, her i Canada har vi bare ei lang helg til å feire påsken. Noe jeg ikke har noe problem med. Jeg starte påsken med en tur til en av de største shoppingsenterne i Quebec, det har en fornøyelsespark inni shoppingsentere..totaly sick! Moi, Steven og Larry + Larrys Girlfriend Myriam, hadde en kjempe koselig dag der! Å noe som overasket meg var det at jeg brukte kun penger på mat og bus, å det er et STORT shoppingsenter. Er virkelig stolt av meg selv altså... Virkelig! 

Meg og Myriam, i Karusellen! 
Steven er ikke så flink å ta bilder...

Steven og Larry spilte mini golf, mens jeg og Myriam gikk rundt! 

Her i Canada har de dyrene i bur i dyrebutikken, (hørtes utrolig domt ut, men jeg mener katter og hunder liksom)
90 grades katt, utrolig søt!

Larry... han er utrolig morsom! En av Stevens bestevenner, og en kjempe god venn av meg! 

Jeg hengte hele lørdagen med Steven as well, har ikke sett han på 2 uker så var herlig å see han igjen! 
Han er så brun, siden han har vært i Florida.. Jeg ser bare hvitere ut that ever :( Gleder meg til sommeren kommer .. Er virkelig lei all denne snøen!!
JE T'AIME BEAUCOUP ! 
And ever has it been that love knows not its own depth until the hour of separation..
-Kahlil Gibran

I morgen er det påske aften, så jeg skal gi alle et lite påskeegg fylt med Norskt snoop, jum juum! 

- Rebecca 

mandag 18. april 2011

Sorry, I have been out living my life!

Jeg har retten å sletten ikke tatt meg så mye tid til å blogge, jeg har bare hatt så mye å gjøre å masse ting har skjedd.. så har bare ikke følt for å blogge! Men alt står supert til her i Canada, vi har akkurat sluttet med term 3, så jeg venter på karakterene mine! Jeg har også skrevet min første tale.. noe som gikk bedre enn jeg hadde forventet. Jeg trodde jeg skulle dø når jeg skulle opp å snakke i 6- 8 minutter, men det var faktisk ganske kjekt! Jeg hadde en tale om hvorfor "du" burde studere i utlandet, og siden jeg var den personen som viste mest om temaet var det utrolig lett å snakke om.
Heloise kom her til Quebec med Cheerleading laget hennes, som hun trener første året! 
Og de vant første plass av 5 lag, de var kjempe gode det var helt sykt! 
Etter det reiste jeg med Veranick til Charleton for å besøkt Heloise og familien hennes, Charleton var en utrolig liten plass! Minner meg om Aurland, bare det at Aurland er flottere !! Men hadde det utrolig kjekt, jeg spiste krabbe, noe som faktisk er ganske godt..


Her har vi Koralie som leker Cheerleader, hun satt i bilen og ropte/sa: READY OKEY !
Så hun var virkelig stolt når hun kunne være en skikkelig cheerleader

På skolen har vi mange team dager, denne gangen hadde vi music day... Kle deg som en sanger eller ha på deg en band t-shorte. Jeg kledde meg ut som en av jentene på skolen, CORALY, cause she is a singer! 
funnyyh

Steven lagte histroien våres med gummybjørner var utrolig awesome, han er i Florida IGJEN! Which sucks fordi han kommer hjem kjempe brun mens jeg ser ut som jeg har stjelt fargen til snøhvit! :(


Vi var også på en sugar shack, var masse søte dyr der og ganske så spesiell mat! Maple sirup på maten, da mener jeg ALT vi spiste!

Me and Emilie in art, I love you giiiirl <3

Ikke så mye mer jeg kommer på , skal prøve å blogge oftere asså..

XO XO 

fredag 1. april 2011

April 1

Heizaaann!
Na sitter jeg paa skolen i fransken, jeg fikk gjoore hva jeg vill fordi det vi skulle gjoore funket ikke! Tenkte jeg skulle opptattere litt her.. siden jeg ikke har blogget i det hele i det siste! Har liksom ikke funnet meg tid til aa blogge. Men skla prove aa legge ut noen bilder i kveld.. Rett etter skolen saa skal jeg og Tara og Fiona shoppe, eller Tara drar meg med til enn klesbutikk, der mange her i quebec elsker, men jeg og Tara synses de er ganske saa stygge... Hun skal finne klaar aa faa meg til aa prove dem! Blir koselig, hun var nettopp i Mexico saa hun kjoopte et shootglass til meg, en fisk med aapen munn og et post kort med mange nakte menner! Herlige greier ..

Og som alle vett er det foorste april, jeg har faktisk ikke blitt lurt i hele dag! Men er mange her paa skolen som gjoor ting! Noen slapp en stink bombe i vaar gang saa det har stinket hele dagen, aa det er virkelig ikke en behagelig lukt!!!! Aa det var noen som besjet paa gutte doen i de urin greiene(urinator tror jeg det heter), det guttene tisser.... Ewwwwwwwwww folk her er helt rare av og til! Det var retten aa sletten bare ekkelt, det er ikke morsomt enn gang.. tror det var noen i klassen under oss.. men er ikke sikker!

anyways jeg legger ut noen bilder senere og foteller litt om hva som har sjedd i det siste :)