mandag 20. september 2010

tiden flyr forbi jeg har ikke tid til å blogge, eller jeg tar meg ikke tid heter det! Det har skjedd en hel del siden sist, kick boxingen går kjempe bra og skolen er kjempe gøy!  Sist lørdag eller lørdagen som var , var jeg med jentene jeg henger med på noe som heter ;arbre en arbre( det er på fransk )! Jeg har funnet ut at jeg er har høydeskrekk, eller kanskje det bare var at jeg var mange meter over bakken og gikk på tynne tråer? Noe er det hvertfal! Og i slutten hoppet vi fra et kjempe høyt tårn og bort til et annet! det var kjempe skummelt, eller det var i akkurat det øyeblikket jeg måtte hoppe at jeg virkelig bare ; å neii! men det var ikke så feil å dingle der i luften etter noen sekunder! 
her har vi gjengen! 
Valerie( Sveits) Evelyne, Shannon, Fiona and Stacey! 

Men har akkurat kommet fra kick boking, så trenger en dusj! Bye så lenge !

søndag 12. september 2010

Beklager for lite blogging!

Sorry, men har liksom ikke så mye tid til å blogge! Alt for mye kjekt som skjer her, jeg kan begynne med hva som skjedde i Ottawa! Vi hadde det kjempe gøy, vi var å så på Parlamentet, og shoppet på et market, og storkoste oss! Ian og kathleen har en super familie, "tanten" min er super kul!  De hadde også to hunder,en som var rolig og snill å den andre var bare dom!
her er noen bilder fra Ottawa,
Kat,ian och me 
Her er hele gjengen

Min mynt, bringe lykke eller noe sånt!



Queen Elisabeth 
ganske stoort bibliotek


Ben er sliten etter en Lang dag!
Vi fikk se Canadiske og Usa's sterkeste menn
Ja, de var ganske svære!
Siste dagen vi spiste sammen!

Og i går var jeg på Ef møte, fikk møte alle de som var i Quebec Ciy!
Mange koselige folk!
Gruppe bilde;

Får se neste gang jeg gidder/ har tid til å blogge! 
BYE 

søndag 5. september 2010

Ottawa!

Nå er jeg i Ottawa, det er absolutt en fantastisk familie jeg har fått meg! Familien til broren er kjempe greie de har vist meg Ottawa og parlamentet og shopping greier!   Har shoppet en del ja, skal legge ut bilder osv når jeg kommer hjem! I dag skal vi på ballong festivalen, den varer hele dagen! spennende å oppleve så mye nytt.. På onsdag neste uke skal jeg på kick boksing, dritt kult!! Så på torsdagen skal jeg på cheerleader try outs, Amaggaaadd liksom!
men nå er det breakfaaast, btw love talking english all the time! I'm so not moving back ! :*

onsdag 1. september 2010

First day of school!

Okey, så de siste dagene har jeg vært for lat til å skrive! Men her kommer et "langt" innlegg om skole dagen min;
old picture, men anyways! 
Jeg våknet i 4 tiden fordi det var så sykt varmt å bare lå å hørte på musikk, så sto jeg opp gjorde meg klar for skolen og gikk til bussen med super duper masse sommerfugler i magen! Å heldige meg som var den første som skulle på bussen slik at jeg er nødt til å sitte 1 time å litt mer for å komme til skolen hverdag! Måtte bytte buss å greier, så kom jeg på skolen kjempe nervøs! men så kom noen jenter bort å snakket med meg! hang nesten med dem alle timene, ellers så var det mange snille folk en som lignet på harry potter og stirret sykt på meg jeg bare okey? åsså var det en av fotballspillerene som lignet sykt på rambo!! Det var helt likt ansikt, å siden han er fotballspiller så hadde han muskler i tillegg! mer likheter liksom, slemt av meg å sammenligne folk med andre men kan ikke hjelpe det! Hvertfall hadde jeg det ganske okey på første skole dag uten om at jeg hadde 4 periode med fransk å alt er på fransk å jeg bare; hæ? hva snakker hun om nå? så fikk vi et ark, å er ikke sikker på om det er lekser eller hva det er! Men jeg kan ihvertfall ikke gjør dem fordi jeg fatter virkelig ingen verdens ting! håper inderlig at fransken kommer fort, men skal snakke med rådgiveren å spør om jeg kan få junior fransk eller noe! Etter skolen bare var det sløv, så passet jeg ben og Charles litt... Sååå gikk vi på shopping etter skole greier som lærerne har bed oss om å kjøpe! Jeg handlet som en crazy person, 3 permer, mer enn 400 ark, 2 bøker, blyanter, pennal, og tyggis osv osv men  det ble bare 43 canadiske dollar som er det samme som ca  240! å i Norge ville det kosten myemyemyee mer!

Nå må jeg legge meg er utslitt! Good night everybody!
Ja forresten jeg har gjort noe med tåa mi så den ser helt forvridd ut!
Å her er et fintfint bilde av meg og Lilly ( germany girl )
Og dette var fangsten! 
up side down!