søndag 28. november 2010

Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]

Nå er det slutten på en lang helg, jeg har hatt 5 dager fri. Vet ikke helt hvorfor, men kjekt med litt fri. Sorry for at jeg ikke tar meg mer tid til å blogge, men når jeg er her nede føles det bare viktigere å gjøre noe annet! Denne Helgen har jeg gjort enn del, alle vennene mine reise vekk ( Shannon, Steven, Fiona, Stacey osv). Noen reiste til Florida og noen til New York, mens jeg hadde skikkelig kvalitets tid med familien min. Jeg fikk øve meg mer på skøyter med Koralie (tant-ungen til Kathleen), ryddet romme mitt så nå er alt i skuffene i farge rekkefølge og jeg fikk manikyr. Å i morgen skal jeg ha examen i kick boxing, for å se om jeg kan gå opp til level 2. Noe som jeg er ganske sikker på at jeg er!

My Chemical Romance har kommet ut med en ny cd, awesome greier... Ganske annerledes, men bra med en forandring! 
Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na] er en av de kulest sangene!


adiioos !

søndag 7. november 2010

Viva Norway!

Hey folkens!
I dag har jeg vært med en av kompisene mine, Steven! Vi satt å glodde på amerikansk fotball hele dagen, kjempe gøy! I morgen skal jeg ha framføring om The Scale of Value = Scary! Stå foran hele engelsk klassen min å snakke om noe jeg egentlig ikke ha peiling på! Men det gikk bra i pop, der vi måtte ha om oss selv. Jeg fikk 97 prosent av 100! Så satser på at denne går bra også.. Og nå har jeg akkurat blitt ferdig med kortet til en kompis på skolen, jeg tegner som en unge på 6 år. Er et kort med det norske flaget inni, ganske heldig! Han heter Kevin som dere kan se..
REBECCA IS AWESOME. duh 
Viva Norway!!! 

Jeg er så snill, setter av 20 minutter til å tegne å sette på klister for å gi det til noen!
wooow

Men skal opp kl.05.40 så goodbye! ;)

lørdag 6. november 2010

Shannon my love !

Nå skal jeg skrive et innlegg om min kjære Shannon, hun er solen i mitt liv! Hun gjør live mitt og mange andre sitt mye bedre ved å bare leve! Hun er ei kjempe morsom og livlig jente! Hun er 16 år gammel, går på St.pats og tar  bar super vanskelige fag! Hun er super smart, kan sammenlignes Albert Einstein,  !  Hun driver også med padling, og er kjempe god ! Hun er en av mine BESTE venner og jeg elsker henne kjempe mye! Er ikke en ting hun ikke vett om meg! I LOVE YOU SHANNON, and if you ask me I will Staaaaayyy!! 

 <3
- Rebecca 


Friday night!

I går var jeg, Shannon og Stacey på Triple Header, det er tre basketball kamper etter hverandre. Først gikk vi ut å spiste rett etter skolen, etter vi spiste gikk vi inn i en butikk for å se etter en vinter jakke til meg, jeg fant akkurat den jeg ville ha... MEN det var bare medium igjen og den var for stor! Men jeg fant et lite stykke av norge i butikken!! Helly Hansen sko, dritt kult!
 
Etter det så gikk vi for å se kampene.  Det var de første basketball kampene dette året, var kjempe gøy. St.Pats vant 2 av 3 kamper, det var ikke de samme lagene. Vi så ikke den siste, det var senior laget #1. 

Å idag har jeg vært på kick boxing, begynte kl 10.. Var ganske trøtt i begynnelsen ,men med den treneren jeg har våkner vi opp fort! Og nå driver jeg på med Ethic porsjektet mitt, eller mitt og Valeries! Det er om Ethical consumerism, vi måtte velge et produkt å et brand navn! Vi valgte Skruf, snus! Så nå må jeg jobbe hele lørdags kvelden, how fuuuuuuun! 
Me jessica and Rileeey


og til slutt mitt favoritt bilde av Dereck ! ;)

HOMEWORK TO DO SO BYE