søndag 27. februar 2011

Alice In Wonderland Musical

David, Shawn, meg og Steven var så Alice in Wonderland Musical på St. Lawrence (cejup), det var veldig kjekt! Skulespillerne var samma alder som meg eller noen år eldre, men de var utrolig goe.. Var et kjempe bra stykke. Ikke helt likt Alice, men var based på det samme. 
Jeg prøvde å ta noen bilder, men tror ikke de ble så bra altsåå..

Bra jobba av skuespillerne!

Jeg kom over dette i boken (adjenda?), Oscar og Gerardo tegnet den for meg når jeg var her! Jeg savner mine Mexicanske venner :( 

Å denne uka skal Steven og Gab være vekke, fordi begge skal på fotball camp! Matten klassen og skolen kommer til å vær kjedelig uten dem! 

- Rebecca 
 

fredag 25. februar 2011

- 25 Februar 2011 -

For noen uker siden skrev jeg et brev i et av fagene mine(contemp) til the editor, og i går fikk jeg et post kort der det sto: "Thank you for taking the time to share you thoughts with CBC TV. We recived your letter in CBC National Audience Relations. Your comments are included in our weekly report." Med det første var jeg litt sånn WHAAAT?
Men jeg fortalte læreren min om korte og hun sa" OMG THATS SOOO COOOL, YOU GOT YOUR LETTER PUBLISHED!!!" Jeg bare wooow, jeg skrev bare dritt i det brevet! Men det kommer vertfall til å gå bedre i det faget, med tanke på at hun er den vanskeligste læreren jeg har. Selv om hun er streng er hun en veldig god lærer, men er enn av de vanskeligste fagene. 
Ganske fornøyd med den der ja! 

Ellers så har jeg vært på prom dress shopping med Steven og moren hans, prøvde ca 30 kjoler..men "drømme" kjolen var ingen av dem, så håper jeg finner den før den 28 juni! Føles sykt rart å lete etter en kjole så tidlig, men halvparten av alle jentene har kjøpe kjolen allerede. Å du kan ikke ha den samme kjolen som en annen jente fra den samme skolen, fordi de skriver opp hvem som kjøper hva fra St. Pats eller andre skoler. Noe som er en bra ting, hadde vært en nedtur, å brukt ca 500$ på en kjole å ei anner jente hadde den samme. 

THIS IS MORITZ, Jeg liker å kalle han Morriiis (apekatten i Madagaskar) 
Søndag last week, så gikk jeg med Moritz for å se en internasjonal hockey tournament. Det er barn/unger som spilte. Vi så Sveits mot Usa og noen stater i fra USA mot hverandre, var kjempe morsomt. Å etter på så skulle vi gå til bussen, men vi gikk oss vill. Han leita etter den rett utgangen, men fant den ikke så vi gikk rundt hele bygningen (som er GANSKE så stor) mens det var iskaldt ute... 
Viste seg at vi gikk rundt bygning for ingenting, vi kunne bare tatt den andre veien å vi hadde vært der med en gang.. Unnskyldningen hans var: Jeg tenkte vi trengte en liten tur! 

Jeg har også vært med Myriam og Jonathan (Bieber) å spilt Hockey, noe som var kjekt! Men jeg og Myriam suger virkelig når det kommer til hockey.. trenger nok å øve litt mer! 
Ma buss buddies! 

Nå skal dere få se noen bilder av andre folk+ meg fra skolen!
Dette er meg og David, Slovak, med Davids utrolig stygge lue!
Jeg ser virkelig ut som en immigrant... 
Anthony, han har verdens morsomste latter, serriøst! 
Den er faen så rå, skal filme han å poste det på bloggen! 

Me and my best budd Gab, in math..

Matte er like kjedelig her som i Norge! 


18 år snart..

NEVER SAY NEVER



Denne videoen må dere bare se, den er så  kjempe morsom!


These are my two fav colours... black and yellow black and yellow black and yellow !
fucking funny!!

bye !

torsdag 17. februar 2011

hej, 
I dag var jeg med Myriam og Alicia til ei tatto person, og han tatoverte Myriam. Så nå har hun to tatoveringer,
"Childhood dreams are meant to come true"
Det har vært en tatovering hun har hatt lyst på lenge, hun har også en bak øret; en drage faktisk. 
Jeg hold henne i hånden å hun hold meg hardt, når det gikk over bene hennes fikk hun mange rare ansikts uttrykk. Var utrolig morsom, så sa hun hele veien "Mother fucker". Hun er vertfall veldig fornøyd nå! 
Det er på låret hennes btw, eller hofta ... 
Siden det var Valentines dag, så kunne vi kjøpe sjokolade, med en liten note, for bare 1 dollar! Så jeg kjøpte 10 til Steven å skreiv masse tull på dem, men jeg forventet ikke å få 10 tilbake :O 
Jeg fikk 10 av Steven (nr våres) og 1 fra Alicia's bror, som er 12 år! Han er min 1 klassing cruch! 

Steven skrev : 
#1- You're so important! From Happy person 
#2- Beautiful person! From someone
#3- Your the best GF ever! From someone who wants to push you ( det er en inside joke) 
#4- I love you a little, From Important person 
#5- More than you love me! From ME 
#6- I hope you love my gifts. From Someone
#7- Are you happy? I AM :) 
#8- I love you beautiful! From Anonymous 
#9- OMG! Ha ! ha! ME beat U! "" ( So not true )
#10- OMG! I love you so much!  From Steven Blais !
Han er verdens søteste!!!! :D
Å Vincents var :
Guess who! Rawr ! 
 Quebec People are awesome !

HEj då! 

tirsdag 15. februar 2011

Time is running out!

Har vært svært opptatt og lat i det siste, jeg har hatt en helg med alle ef studentene i Quebec og Montreal! Ganske mange, ca 36 eller mer.. Vi har vært på karnevalet i Quebec og blitt kjent med hverandre, det var ei kjempe koselig helg.


Dette er nesten alle studentene, vanskelig å ta et bilde der alle følger med!
Dette var fredag, før vi gikk å spise sammen
Før det gikk jeg og mange av studentene å spilte hockey,

Dette er Nora, hun er den andre jenta fra Norge!
Hun er så sykt morsom, vi lærte mange av studentene å si:
" Jeg vil gjerne ha en melkesjokolade" 


Dette er Nina (danske) og Nathan (fra Hongkong) 
Hockey er ikke min sterke side, for å si det pent! 



Her er noen av studentene jeg ikke fikk snakket så mye med, er vanskelig å snakke med alle like mye når det er ca 40 stk! 
Men koselige var de, mesteparten fra Tyskland!
Matteo, Meg og Moritz!

Det er de nordiske jentene, ikke så bra bilde men men! 
Meg og Moritz på karevalet, vi spiste maple sirup! Det er så sykt godt, du tar åsså heller maple sirup på ren snø, og venter til den er seig så ruller du den på en pinne å spiser det!
Det er bare himmelsk! 

Gjengen! 

Jeg og Moritz hadde en konkurranse om  hvem som kunne ta flest bilder med fremmede, var morsomt! Vi hadde omtrent likt. Jeg tok med flest gutter og han med flest jenter. Lettere å spør om å ta bilde med noen fra det motsatte kjønn uten å virke dom! 
Moritz ville ikke ha Matteo med i bilde! hah

Happy Valentine Day! 
Jeg fikk ikke tilbrakt den med Steven, fordi vi hadde snøstorm! Det var helt crazy, det var masse snø og vi måtte tilbringe dagen inne. Jeg var hos Veranik, søsterne til Kathleen, så jeg tilbrakte dagen sammen med Koralie og Jacob. Ungene hennes! 

Håper alle dere hjemme hadde enn kjempe fin Valentines Day ! 
- Rebecca 

lørdag 5. februar 2011

tirsdag 1. februar 2011

1 Februar 2011

Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om idag, det skjer forsovet svært lite. Så hvis dere (super mange lesere) har noen forslag, så bare legg igjen en kommentar.

Jeg har begynt å tenke på hvordan prom kjolen min skal se ut. Det er tidlig, men nesten alle jentene har kjøpt den allerede. De vill ha den med en gang, men jeg er redd for at hvis jeg kjøper den nå.. passer den kanskje ikke når jeg skal bruke den. Ikke det jeg spiser så super mye eller noe, men du vett aldri. Her er noen bilder som ligner på det jeg har lyst på, ikke de samme fargene kanskje men formen.


(femelle.no) 


Elie Saab kolleksjon


Jeg er ikke sikker på om jeg vil ha kort eller lang, men tror jeg skal gå for lang.. Hvis jeg finner en som passer meg! Tror det kommer til å bli vanskelig å finne en, fordi jeg har et bilde allerede av hvordan jeg vil ha den. Det er så utrolig mange vakre kjoler der ute, kommer til å bli vanskelig. Hender kanskje at jeg ber noen lage den for meg, jeg designer den og de lager den. Det er siste mulighet, hvis jeg bare finner.. rare kjoler. 
Mange av jentene på skolen har flashy kjoler eller prinsesse kjoler.. Det er ikke noe jeg kommer til å prøve på, jeg er mer fan av litt enkle men forsatt elegante og kanskje litt røffe. 

(mesteparten bildene har jeg funnet på google, btw..)

- Rebecca