mandag 30. august 2010

Hot

Det er så utrolig varmt her nede!! Jeg holt på å dø når jeg joggde i dag!! Har vært varmt i noen dager nå, i går gikk vi på rulleskøyter. Det var kjempe kjekt, tror vi gikk i 2 timer eller mer! Når jeg kommer hjem skal jeg definitivt kjøpe meg et par. Nå har jeg hjulpet Kathleen å lage lunsh til ungene, Samuel er sykt søt! Ellers er de andre unger okey!  Nå skal Jeg, Martine og hun tyske jenta gå å shoppe! Siden jeg må gå med grønt hver fredag så må jeg kjøpe noe grønt!
Skal bruke den nye veska miii i dag!!

- Rebecca  

lørdag 28. august 2010

Long timeee

Nå har vi akkurat hatt barbecue med masse folk, unger og voksne! veldig koselig! Ble kjent med masse nye folk, og jeg ble bed med på et party den 10! Gleder meg, fordi Ian fortalte meg at han har alltid STORE partyer! Men ofc no alkohol! Ellers siden sist har jeg besøkt skolen min, middags besøk, shoppa en del og i dag jogget jeg faktisk med Charles! 
her har vi ben og Charles som sitter å ser på tv hos folkene vi spiste hos! 
Og dette er Eliot, ungen til de vi spiste hos! Kjempe greie folk
å her komme gårdagens fangs;
Ei veske, loove it! 
Och Tre bukser!
Og på barbecuen så kom alle med et brett hver, det var kjempe gøy! Det var en av dem som kom med ei kake, det var sjokolade kake! Den var pynta veldig fint.
Som en larve med gelebønner osv på.
Her kommer noen bilder av ungene og folkene som var på BBQ ;)
masse søte unger!
masse gravide folk itillegg!
hoppeslott hadde de og leide eller kjøpt te anledningen!
Ben som storkose seg med en anner unge så jeg ikke husker navnet på!
og Samuel, den søteste unger av alle de som var her! Er sikkert bare et år eller noe, å kjemp gullete!
kanskje ikke verdens beste bilde, men han er super søt! 
Nå er det ut igjen til det som er igjen av folkene! 


onsdag 25. august 2010

Expo Quebec

Litt av en dag i dag.. først var vi å skaffa meg et nytt mobil simkort og så lagde vi lunch! Så fikk jeg endelig møte nabo jentene, hun tyske og hun som har alltid bodd der og venninnen hennes igjen! Veldig greie folk, de to som har alltid bodd her var helt hekta på Justin bieber! Hun tyske bare esj.. Justin! Jeg tenkte  med en gang på Gunhild.. Fordi hun liker Justin så godt!

Ellers så har vi vært på Expo Quebec fra klokken var 5 til klokken var 9-halv 10.. Ganske sliten jaa! Det var et stort tivoli med dyr osv. Giga store hester, sauer med bleie lignende greier på hode, geiter og ikke minst Bambi! Det var en plass der de hadde lagt store skulpturer av sand, kjempe kult!
Her er noen bilder av dagen:

Saueklipping
Her er noen av sauene med bleie lignende greier på hode!
En gigamega svær hest, 10 ganger så stor så meg
En pjusken lama!
Å meg som mater alle dyrene, greit med de små geitene, men de store kan holde seg unna!
Her kommer noen av sandslottene, var kjempe fine!!!!

Tror det skal forestille Tornerose!
Alice in Wonderland
kjempe suksess med bilder av meg!
Her er et av rødhette og ulven
Et pent bilde av oss begge
Pariserhjulet?
Kjempe stort og fint..men regnet så fikk ikke ta det :(
Så tok jeg en skikkelig fake tatto! 
Kjempe gøy ! 
Er på skulderbladet..
I morgen skal vi gå å besøke skolen, slik jeg får valgt fag å sett skolen! 
Gonatt! ;) 


tirsdag 24. august 2010

I dag har det egentlig ikke skjedd så mye, jeg har snakket med pappa på skype og vi gikk til banken for å få laget en bankkonto til meg! Så handlet vi middag, å så lagte jeg og Kathleen norske kjøttkaker! Alt ble spist opp så jeg tar et som et godt tegn! Ellers så har jeg laget et budsjett, fordi bare på 4 dager har jeg brukt 3000, hehhehe! 
Men det regnet jeg med.. å bruke mye i starten så dabber det av etter hvert!  


Det er så sykt varmt ute, jeg går i shorts og t-shorte dagen lang! får nesten heteslag, selv om det bare er 25-30 grader ;) 


Nå venter vi på at Ian skal komme hjem så skal vi spise fruktsalat og bade i boblebadet ute!
Hadebraaa! 
Å må bare føye til; Gratulerer så mye med dagen, Sindre !!!! <3 



mandag 23. august 2010

Dag 3

woow... jeg vett ikke hvor jeg skal begynne! Alt her nede er bare fantastisk!!! Familien, byen, folkene, shoppingsentrene alt er bare wow!! I dag var vi på et shoppingsenter det det var tivoli innendørs + en isbane. Å på shoppingsentere er det 237 butikker!!




 Jeg greide å bruke en del penger ja, men alt er mye billigere her enn i Norge! Jeg kjøpte bursdags pakke til Sindre siden han har bursdag 25 august, tenkte jeg måtte sende han en liten ting! Så kjøpte jeg 5 t-shorter, 1 shorte, 1 genser, 2 par sko, ringer, ledninger til datan og noe sminke!

New running shoooooes <3

pudderfarget sko
shorta

minus 1 hvit t-shorte 

genseren osv !
 Etter shoppingen lagte vi middag på grillen og spilte amerikansk fotball.. Noe som jeg begynner å få teken på, og akkurat nå sitter jeg i et hånkle fordi vi har vært ute i boble bad! Elsker det her! Skal prøve å blogge så ofte jeg kan..
I går når vi var i Quebec city, vi var inne på en Crocs butikk!! Var litt morsomt, crocs i alle varianter: tøfler, baby sko, høyhelte, badesko.. ALT!! Det er mange som bruker det her nede, men jeg synes de er uglye! Det var noen få andre sko, men en to etasjes butikk fylt med crocs.. noo thank you ! :)


Men nå er det loppekassen, skal skype med mamma og de i 9 tiden i morgen så bye ;)

lørdag 21. august 2010

Canada!!!

Naa endelig er jeg her! flyturen var utrolig lang, men var absolutt vert det! Har ikke de tre siste bokstavene her saa blir litt rart.. Men paa flyet til Montreal satt jeg omringet av funky folk, han paa siden av meg luktet helt serrioost besj og fisk. Foran meg satt det ei som skulle ha sete kjempe langt nede, paa siden a meg satt det et par... litt funkey business de drev paa med ja... EWW.. Saa paa flyet til Quebec ble jeg kjent med en hel familie og en mann. De er saa sykt vennlige her, ikke vant med det nei! Han ikke min egen data som jeg sa soo no pictures yet! Men i dag har jeg og familien min vaart og sett Quebec city! Det er fantastisk, det er saa fint her!! Aa familien min er bare noen fantastiske mennesker! men naa skal jeg opp saa vi snakkes senere, da legger jeg inn bilder ogsaa!

So long suuuuckersssssssss

torsdag 19. august 2010

Oslo

Hola, nå er jeg i Oslo! Sitter her med Onkel å Josefine, har spist mat og is! Er stapp mett.. Nå skal dere få høre om min dag; jeg våkna klokka seks,sa hade til Mamma, pakte utav kofferten min fordi den veide for mye :( så satt jeg på toge å bare stirret inn i datan min.. i ca 8 tima lisom! Nå skal jeg snart legge meg fordi jeg skal opp i 2-3 tiden i natt! I morgen/natt reiser jeg! Hurraaa! Skal bare sitte 6 timer på flyplassen i Paris, har kjempe lyst å gå ut å leve live der noen timer!  Får se hva jeg gjør, menne nå er det bedtime!
snakkes i Canada eller flyplassen i Paris folkeeeeeeeeeeeeeens :*

onsdag 18. august 2010

x

Hey, nå sitter jeg her med hårkur i! deilig !
 Skal ha jentene på besøk i kveld så alle får sakt hade enda en gang, som om vi ikke har sakt hade 100  ganger før! Men det er så koselig, jeg skal reise kl 11.30 med tog til Oslo i morgen til min kjære onkel! Han er så grei at han er villig til å kjøre meg til flyplassen grytidlig! Har ikke helt gått opp for meg at jeg reiser om 2 dager, tror det er pga jeg har ventet i mer en 3 uker på å reise! Men nå skjer det!

so long suckers!

mandag 16. august 2010

4 dager til avreise

Nå er det bare fire til avreise, wohooooooooo! Jeg gleder meg så sykt, i dag var jeg med Thea, Camilla og litt Anna og Vilde! Å når jeg syklet hjem syklet jeg gjennom 16 myggsvermer og fikk 2 svære fluer rett i fjese i tillegg. Gjett om jeg ELSKER insekter, de er bare til å spise opp!
mEn nå skal jeg gå å plukke utav fluer i fra håre mitt 
bye ! 

søndag 15. august 2010

SOmmeer og sol

I går var jeg med jentene mine, det var kjempe koselig. Har sikkert sakt farvel til alle 1203 ganger, men alltid like koselig! I dag skal alle ned i byen å spise sammen, men jeg vet ikke om jeg orker, heheh!
For øyeblikket ligger jeg og soler meg, er sikker 30 varmegrader +++++++

bye 

torsdag 12. august 2010

---

Så jeg er nødt å være i Egersund i ei uke til, pga visume kom så seint. Jeg går glipp av campen, er ganske sur men ikke noe å gjøre med det! I dag spiller Tangerudbakken mot Eiger fotball lag så de var i byen, så kom han ene ganske nærme vi bare smilte å sa hei, så kommer han bort sier; Hei, å tar meg på skulderen å sier dette går så bra så. Å går, jeg bare heeh? okey :D
Føler meg driit awesome ganske kult da ;) .

....

WOHOOOOO

Endeliig!! Nå kom visumeet, nå er det bare å vente på telefonen fra Celine fra Ef så er alt i boks!! Var vist ikke vits å planlegge uka, for jeg kommer sikkert til å reise på lørdag eller i morgen!! WOHOOOOOOO
Er så glad!
to much information ??
Hhehehe
hade

onsdag 11. august 2010

For et liv

Såe... ingen visum i dag heller.. Så jeg har begynt å tenke framover, hvis det ikke kommer før på mandag eller noe så kan jeg vær med på skolen! Det hadde vært kjempe morsomt, bare: Hei, skulle ikke du reise? næææ! åsså etter noen dager er jeg borte vekk! Gøy, å dessuten har jeg begynt å planlegge dagene mine.
 I morgen
skal jeg være med litt folkz. I dag var jeg med Gunhild og Anna, fun fun fun! Vi koste oss med alt for mye usunt og tv + data! Bæææd lism!
men nå er jeg trøtt, så jeg skal se pretty littel liars
fnis
Meg og pusæææn

bye ;)

tirsdag 10. august 2010

Sushi + Camilla

Hæærlig bilde av Camilla
Hey, i dag sprang jeg to ganger opp til postkassen... men gjett hva?!?! Ingen visum, surprise!!!!!! Så jeg heiv meg i dusjen og tok kontakt med Camilla, for vi hadde Sushi date. Vi satt på toge og sladra litt om litt av hvert, er liksom et år til vi får sladre sammen igjen! Så gikk vi av toget og bare hehe hvor var sushi plassen henn? Vi gikk å leita litt å med MINE skils å fant vi fram... Men jeg lurte Camilla til å spør om de selgte sushi!
Camilla sin første gang, å min andre.. Kjempe godt! å du trenger ikke mye for å bli mett ! Vi hadde 4 biter hver og 2 våruller, så gikk vi stappmette!
Jummeeh 

Haha, Camilla sitt første forsøk gikk i oppløsninger å hun måtte trå til med gaffelen! 


(Y) 
 Tenke dere ville ha noen bilder av Christian når vi plagde han her en dag! 

Han er virkelig søt! 
Skikkelig fest løve ;) 

See yah suckers !