onsdag 30. juni 2010

Bergen


Nå har vi akkurat kommet hjem fra Eclipse, den var driitt bra! Var mye bedre en de to første filmene! Får bare håpe at den siste filmen blir like bra.. I morgen er det shopping og sushi.. Blir spennendes å smake sushi, har aldri prøvd det, Thea sier det smaker godt så for håpe at det gjør det ;)
strike a pose :) 

VELDIG FIN !
Men True blood kaller så.... ;) 

tirsdag 29. juni 2010

En tur til Underdal!

Her har vi bilde av Underdal! 

Nå sitter jeg på bestefar sin gamle pc, en stasjoner en. Pappa sin telenor nett dings er ødelagt så jeg får ikke lagt inn bilder eller noe, sorry! Idag var vi på tur til Underdal, ikke det at jeg aldri har vært der men er kjekt å reise tilbake å se om det er blitt forandret eller noe. Vi var først på suvinir butikkene og der kjøpte Thea ekte smør...
Bestemor og Thea

Og her har vi bestefar og bestemor på vei !

HAHA, hvem kjøper molte ørepynt? Jeg lo godt når jeg så det der altså! 
Haha, må jo nesten smake det og liksom. Du kunne også få smake tradisjonelmat fra Underdal/Norge som var ekte gjeit ost, ekte smør og en slags pølse. Så ikke så delikat ut så jeg spiste ingenting, ville ikke risikere noe! Så gikk vi til ei hollansk dame som lagde smykker, ganske spesielle kan du si. Kom ikke hjem med noe, men skal jo liksom prøve å spare :) Er ikke lette greier skal jeg si deg!
Bilde av meg med fjorden, Sognefjorden er faktisk en av verdens dypeste fjorder. Ganske kult, stolt av å si at jeg har badet i den! Haha 
Å i morgen skal jeg, mamma og Thea se Eclipse! WOHO, gleder meg litt. Vi reiser fra Aurland i 3 tia slik at vi får sakt hade til de små ungene på gården! Så blir det shopping og greier i resten av uken!

Det var egentlig det som skjedde i dag, får heldigvis internette til pappa i morgen. 
-Rebecca

mandag 28. juni 2010

Sogndaaaal

Akkuratt nå sitter jeg på en cafè i Sogndal, på et senter. Jeg har fått kjøpt meg litt av hvert, et smykke og 3 charms eller hva fader det heter OG en ring. Bunads greiene er på plass så det er bare til å få mamma til å begynne å sy, ble blå som planlagt. Men var bare utrolig stygge forkler, så måtte vente for å finne et fint et til senere. Meen nå skal vi til Gaute, en kompis av mamma og pappa. Han er kjempe morsom!

Her er bilde av de småtingene jeg kjøpte

Her har vi Ingrid som poser! 

Er seriøst en av de rareste/morsomste jenta jeg vet om!  


Hejj !

søndag 27. juni 2010

Borte bra, men hjemme best!

Nå har jeg endelig kommet hjem til Aurland, er så utrolig fint her når det er sommer! I dag ble vi våknet av Emilie og Ariel som kom tuslende inn for å vekke oss, klokken 10. Så lekte vi med dem en stund før de skulle til besteforeldrene sine på Berkvam. Så jeg ble med Nils, Linn og Veronika på stranda. Prøvde å bade litt, men sogne- fjorden var ganske kald. De har laget en lagune her, det er  mye finere her enn det er i Egersund.

Her har vi Nils på "mopeden" sin, en skikkelig rååner!

Her har vi Veronika ,og Linn som ligger i vogna!

Avhengig av bamsen sin

Her er lagunen, deler av den vertfal!

Nils som bader, haha. Han er så morsom, snakker litt kristiansansk og litt Aurlening..
Etter badingen laget jeg middag, ganske stol med resultatet! 
Her er hele genrasjonen, alt fra oldebarn til bestemor! Litt av en samling, ganske koselig at alle bor så nærme.
¨
Veldig bra bilde av Emilie, satt på fanget mitt så var det beste jeg fikk;) 
Så reiste familien til Flåm, der kjøpte jeg 2 smykker og ei truse. 2 av dem er pakker, smykke jeg kjøpte var en blå stein, formet som et hjerte og den steinen brukte vikingene som lykkestein. Stilige greier! 
Jeg kjøpte og noen greier til familien min i Canada, en bok om Norge på fransk, og en ostehøvel! 
Meg og jordkloden! 
På en av suvenir-butikk prøvde jeg og Thea forskjellige ting, 

Wannebe viking
Jeg fikk skjoldet og Thea fikk øksa! 

Lekre greier, ekte pels.. fikk litt fnatt når jeg så at det var en revepels med hode på! Hvem gåår med sånn? bare utrolig creepy folk! 
Så tok hele familien en is før vi dro hjem igjen. 
I morgen skal vi til Sogndal, slik at jeg får kjøpt bunads greiene. Gleeeder meg! 
- Rebecca 

fredag 25. juni 2010

Busy busy busy

Lite tid til blogging for tiden, selv om jeg har mye fri så går det i å være med venner osv.. I morgen eller på søndag (er ikke helt bestemt ennå) reiser vi til Aurland/Bergen, gleder meg til å se bestemor og de igjen. Jeg var faktisk på hyttetur på St.hans, veldig koselig tur med jentene. Gunhild er altså eieren av hytta, den var plassert på  en liten øy i hestness. Ikke så langt fra byen, men langt nok ;)
Var sannsynlig en av de siste gangene hele gjengen var samlet, før alle reiser sine separerte veier. Vi grillet, og badet. Kjempe kooooooos!
I dag har jeg ryddet nesten hele huset, vaskekone *1000, utrolig kjedelig! Elles så har jeg begynt å se en serie som heter Privileged, den er kjempe gøy! Har blitt hekta, etter at Camilla viste den til meg :)

Her er noen bilder av turen( som jeg stjal fra thea )

Birgitta og Gunhild som bader i sjøøøøen! :O

Anna , alltid godt humør!

her har i deler av gjengen! 

- see yah

fredag 18. juni 2010

19.juni. 2010

Nå som det er sommerferie får jeg mye tid til å blogge, men siden det ikke er så mye å blogge om så skriver jeg lite. Jeg har heldigvis ferie til juli, så jeg skal reise til Aurland neste lørdag. Fikk bytte jobb dag så jeg skal jobbe i dag, jeg fikk 10- 16 skiftet! TAKK GUD for det! :) Hater å jobbe til 18, er så langtrukket. 

hHhAHAHAHA
Men nå må jeg gå å stelle meg videre, for begynner om ikke så altfor lenge ;)
- Rebecca 

onsdag 16. juni 2010

SOooorry for lite blogging, har vært å levd livet mitt :)

Heihei, lenge siden sist! Jeg har retten å sletten vær opptatt med å leve livet mitt og derfor har det vær svært lite data involvert. Det som har skjedd siden sist er; var i bursdag til Thea, var ute med Camilla, Thea søsteren min kom hjem og jeg fikk vite at jeg ikke kom opp i muntlig eksamen. Så jeg slapp både skriftlig eksamen og muntlig eksamen.

Mobilen min har klikka så jeg får ikke lagt inn bilder,, sorry! Eller så skal jeg på ferie i neste uke, jeg skal til besteforeldrene mine som bor i Aurland. Skal kjøpe bunads greier så mamma får kommet i gang med å sy den. Skal faktisk ha blå sogne bunad. Håper den blir fin :)

Men nå skinner sola så at jeg får bare komme meg ut!
-Rebecca

torsdag 10. juni 2010

Symje tur med Camilla

Bonjour !
Nå sitter jeg nydusja å greier i sofaen oppe, helt utkjørt etter en hard badetur. Skikkelig tunge greier å svømme over og på tvers langevannet. Måtte retten å sletten ta en velfortjent dusj, i 15 minutter. Hærlig, Camilla kom opp etter jeg hadde vært på franskkurs og så gikk vi ned å svømte. Litt av en opplevelse.. Når jeg kom tilbake for å tørke meg... Var det ei bie/veps på det KNALL grønne hånkle mitt, jeg prøvde å snakke fint til den å sa: Dette er ikke hjemme ditt.. men det hjelper jammen ikke å vær høflig! Camilla måtte ty til vold! Da forsvant den fort gitt. Men nå er det kveldsmat og så leggings! Må finne ut what to wear tomorrow og lism! Hmmm

Hej dau;)

Priima Ballerina!

Nå sitter jeg og Thea her, på dataen. Vi ha vær å shoppa litt mat til bursdagen hennes og sitter å catcher opp på små praten.  Kjempe koselig og senere skal jeg på fransk kurs, Ypa! 
Bare en liten oppdatering ;)
Tommel opp for det !

 

onsdag 9. juni 2010

Twilight konkurranse

Nå har jeg akkurat meldt meg på en Twilight konkurranse. Det er sånn at hvis jeg vinner kan jeg få møte to av skuespillerne som spiller i filmen og få gratis billetter osv. Håper jeg greide å overbevise dem om at jeg er en verdig vinner. Sikkert folk som er bedre å skrive skryte brev om seg selv, men men lov å prøve er det jo :)

Et bilde i fra Filmen Eclipse, gleder meg så SYKT til den kommer ut! 
Mye spennende som skjer i denne filmen, det er nå sikkert å vist!

dott dott dott

I denne byen her skjer det svært lite, ganske lite som skjer med meg også! unntatt litt ditt og datt som ikke er vært og nevne. Alle serier og slikt har jo sesong avsluttning nå så jeg har begynt å se en helt ny en, var ei vennine av meg som viste den. Den heter The Secret Life Og The American Teenager, er veldig gøy serie. Har bare kommet til episode 5 eller noe, men så langt alt bra ;)
Anbefales..

- Rebecca


tirsdag 8. juni 2010

Powernap!

Jeg har sovet 2/3 av dagen, jeg er seriøst helt ferdig. Nå pusler jeg med fransken og etter den skal jeg sove igjen. Må ha noen lurer innimellom, viktige greier. Sånn ellers så skjer det svært lite i denne forlatte byen. 
Ser alltid like fin ut etter en lur ;)

Torsdag; skole, thea, fransk. 
Fredag: Skole, jobb, thea sin bursdag! 
Lørdag: Jobb og så UT! 
Litt av noen koooosselige dager framover, derfor må jeg ta sjansen å lade opp når jeg kan! Nå kommer mamma hjem med mango og litt forskjellige frukter som jeg skal kose meg med sammen med fransken! 

 Speeaks! 

Morsom vits

Her kommer ukas vits, Thea fant den på en av våre gamle chattebokser på facebook. Alt vi skrive, haha.. Enjoy!

Tre vampyrer gikk på en bar, og to av de bestilte hvert sitt glass med blod. Den tredje bestilte bare et glass med varmt vann. -Neimen, hva i alle dager? Hvorfor bestiller du ikke blod? Så drar den tredje vampyren opp en brukt tampong. -Te, mine venner. Te.

Passende bilde, hahahahhahahahhaha fyfaen! 

mandag 7. juni 2010

ut på tur aldri sur

i dag har det skjedd relativt lite, slutta tidlig på skolen, vokste brynene, jobb og gikk på tur med Sindre. Stjal capsen hans, han bruker altså bare caps når han ikke har voks i eller noe ligaenes. Men er like stygg ;)
neida..
her er noen FLOTTE bilder av meg med caps på, Kooooos dere/deg..


Yoo, wasssszup!

- Rebecca

søndag 6. juni 2010

In Neeew york

Dagen i dag startet ganske fint, jeg var med Sindre i noen timer før jeg tuslet fra han og ned til byen for å treffe Camilla. Vi hadde en date, som var dinner and a movie. Vi spiste på kinarestaurant og så den fantastiske filmen Sex and the city 2, var en kjempe gøy film. Er virkelig til å anbefale, spesielt hvis du er en sex and the city fan. 

Kom ikke kledd som om jeg skulle på sex and the city kanskje, har lest på mange andre blogger å sett at her pynter de seg virkelig opp. Mens jeg kom i converse, jeanse, t-shorte og dongri jakke. Jaja noen må forbli kule ;)
Nei men nå må jeg virkelig legge meg!

- Rebecca 

lørdag 5. juni 2010

Dagen i dag

Det var utrolig deilig å sove lenge, føles ut som en evighet siden jeg har sovt ut. Klokken 10 er vel ikke akkurat seint for folk flest, men for meg er det det.. Dagen startet med en koselig melling fra Camilla, jeg ringte henne og vi planla en date. Hun kom kjørernes opp til meg og vi gikk ned til Eger "stor" senter, verdens minste senter med kanskje 1 spennenes butikk, skoringen. Jeg kjøpte meg et par sko, hvite høye Converse, awesome! Nå har jeg altså svarte, hvite og knall rosa, woohoo.
Hvis noen lurte er det størrelse 37


See hva jeg har fått


Yeah, I know.. They are awesome!

Årets første bad! 
Det var så utrolig varmt når vi gikk hjem fra byen, så vi bestemte oss for å ta en dukkert. På hjemveien tenkte jeg at jeg kunne like så godt ta med sykkelen min som har stått på tog stasjonen i 3 uker nå, he he ...
Litt lat som ikke gadd å hente den før nå kanskje, ja men saken er..Har liksom ikke hatt bruk for den før nå, eller hadde ikke bruk for den. Men ja.. Vi gikk forbi rema så vi tenkte at vi kunne grabbe en is, når vi skulle gå, tok jeg sykkelen begynte å gå, kom ikke så langt før jeg oppdager noe.. Støttegreiene var forsatt på, VISTE det var noe jeg hadde glemt. Greie å skade meg ved å ta den opp, masse blod over tærne.. deilig. 
Over til noe mer viktig;
Årets første bad ja, vi tok det i langavannet, ved flåten. Men flåten var forsatt på land, nedtur! 
Var ganske kaldt i begynnelsen kan du si, men ble vant med det. Kan ikke si at vi bada så veldig lenge, men er stolt av å si at jeg har tatt mitt første bad for året! Her kommer noen rålekkre bilder av meg og Camilla, lekkrere er det vanskelig å finne..


Strike a pose.




Her har vi Camilla i det hun "stuper" uti vannet


ganske stolt der ja 


Hun liker tanken på at hun er hai. 


Ja, jeg er diagnoser med diagnosen stygg


Svømmer veldig elegant


Her er et bilde til dem som trenger å få fotfetishen sin tilfredsstilt..
 
 Liker å tro at jeg tar meg godt ut ;)


Her prøver hun å stramme magemusklene, men er vel egentlig ikke så mye å stramme :O 
neida<3 
hahahhahahah

Etter badingen grabba vi oss noe mat som muttæærn lagte til oss åsså watcha vi filmen Superbad, ganske morsom! Etter på ble vi litt inspirert til å lage is med bringebær på, og så ble vi sittende resten av kvelden å glo på Sex and the City sesong 1. 

Og i morgen skal jeg og Camilla se Sex and the City 2 ,Jeg gleder meg kjempe massee. Først skal jeg være med Sindre, så skal jeg møte Camilla i by`n, hente billettene, spise på kinarestaurant og når klokken slår halv 8 er det..... Sex and the City 2!
Så nå vet dere/du/ dem/ vi / oss/jeg hva som skjer i morgen!

det var det for i dag/kveld

Og ja, takk til Camilla som retter skrivefeilene mine:* 



fredag 4. juni 2010

Awesome fredagskveld!

HEYYAAA 

Var en veldig vellykket scrabble kveld, selvfølgelig vant jeg og Camilla. Ingen tvil om det, bare rulte gjennom hele greia. Etter vi hadde vunnet skjærte vi opp frukt og tok fram is og fløte. For vi hadde nemlig jordbær må liksom ha is til, mens noen av de andre ville he fløte. Som pappa sier; Smaken er som baken, den er delt. haha jeg trodde før at det var baken som i å bake brød. deig liksom.. menne fant ut at det var vis rompa/baken han mente. Men hvertfal så etter vi hadde satt fram all diggen hadde vi SMS roulette. Var driiiit morsom, mange rare mellinger! hahhahahahahahahahh!

men nå skal jeg legge meg! Speaks;)