onsdag 31. mars 2010

I Neeed Coffee !


Siden jeg skulle vaske i dag også måtte jeg stå opp 5 som vanlig, når jeg var ferdig å vaske og skulle ned på jobb nr.2 var det eneste jeg kunne tenke på var coffee! Jeg hater igrunnen kaffe, men jeg kunne ikke sovne på jobb heller. Så jeg kjøpte meg en pakke med kaffe mocca, noe som smaker bedre en vanlig kaffe. Jeg drakk 4 kopper med kaffe for at jeg ikke skulle sovne, så jeg er ganske våken.

Jeg sa jo at jeg skulle legge ut et bilde av hvordan framsiden ble, så her er det. Jeg synes ikke det var et bra bilde men men, slik er det! Litt flaut at hele byen skal få det, når jeg ser ut som en liten hatti-fnatt. :)

Jeg har fått shoppa litt i dag også, en anorakk, cardigan, strømpebukse, bukse/taits og ballerina sko. Fornøyd med kjøpet ja, jeg tror jeg er shoppeholiker. Jeg kjøper alt for masse ting/ klær jeg ikke har brukt for eller kommer til å bruke i det hele tatt. Mange klær som henger i skapet med prislappen forsatt på, et dårlig tegn!

Her kommer bilder kjøpet, alt untatt cardiganen fordi den har Thea tatt på seg. Men den er hvit med mange blomster på seg kjøpte den på kappahl.
Lindex; 79,-

Bø; 599,- (salg)

Lindex; 99,- (salg)

Eurosko; 249,-

Skoene er kjøpt på min butikk, ser litt missformet akkurat der. Har lagt sammen trykt i veska mi.

Men nå skal jeg chatte litt med vertsfamilien min !

Bye bye !

- Rebecca


mandag 29. mars 2010

Første dag som vaskedame


Hey hey folkens!

Idag var det "første" dag som vaskekone, kjempe gøy å stå opp klokken halv 5. Hadde STORE problemer med å komme meg opp av senga, men jeg kom meg tilslutt opp. Litt deilig å begynne tidlig for da er det ingen som er rundt meg. Mange gamle koselige mennesker, men en ting er sikkert.... Jeg skal ALDRI bo på gamlehjem! Uansett hvor gammel å skrullete jeg blir :)

Eller så har dagen vært grei, ganske sliten etter en dag med masse jobb. Men etter jobb kom Yvonne på besøk og vi lagte fruktsalat, Nam nam nam.
Jeg har fått et bilde av hvordan Vår- magasinet skal se ut, jeg kan poste det i morgen..

God natt folkens!

- Rebecca


søndag 28. mars 2010

All The Small Things!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen, forsatt med pyjamasen på. Jeg orker bare ikke å begynne å kle meg, selv om klokka er halv 3. Det er jo påske og da er det litt lov å sitte en hel dag med pyjamas!

I går kom søstera mi hjem, jeg skulle egentlig være med til Stavanger å hente henne, men jeg måtte selvfølgelig jobbe. Hun kom innom før jeg stengte så vi kunne ta følge hjem, det er litt koselig å ha henne hjemme igjen. Men hun kan være utrolig plagsom, noe som ikke er fult så kjekt.
Etter jobb satt vi oss opp i loftstua og satt på Mamma Mia.

Jeg elsker den filmen! Jeg har sikkert sett den over 20 ganger, begge kunne sangene ganske godt så vi sang med på alle sangene. Noe som jeg vett ikke høres bra ut, men er kjempe kjekt selv om vi høres ut som katter som lider eller noe. haha

Her er et bilde av Thea og meg, Tatt i Bergen.. God stund siden !

I går fikk jeg melding av min andre Thea, hun er i Florida nå. Hun er så heldig!! Varmt vær og bading.. Hun fortalte at det ene søskenbare hennes; Oda skulle prøve ut ei kølle så slo hun ned Vilde( søstra til Oda). Vilde hadde deist rett i bakken, haha høres ganske morsomt ut. Men stakkars Vilde. Off... Savner dem begge ! Gleder meg til Thea kommer hjem!
Her er et bilde av Thea og Vilde på flypassen i New York!

God påske folkens!

- Rebecca

torsdag 25. mars 2010

The Vampire Diaries

I dag ble det et tidlig innlegg, jeg sto opp kl. 6 så jeg kunne øve på gym-prøven og se episode 15 av The Vampire Diaries! Har ventet på den episoden en god stund og så langt er den kjempe spennende.

Planen for i dag er; skole, jobb, vaske badet og trene! For en kjempe spennenes dag!


Det ble bare et kort innlegg fordi nå er jeg nødt til å gå til skolen!

hadefint!

- Rebecca

tirsdag 23. mars 2010

Brev fra Vertsfamilien !

Hey hey !

I dag har jeg fått et brev fra vertsfamilien min, der fikk jeg vite litt mer om hva de likte å gjøre og hvor i Canada de bodde. De liker å campe, stå på ski og lage mat med venner , høres ut som en kjempe grei familie ! Så fikk jeg vite at det ble mest sannsynlig en Irsk skole jeg skal gå på, siden jeg må ha engelsk skole. Skolen heter St. Patrick's High School, tror det er en religiøs skole. Så det blir spennende å se hvordan det blir å gå på en religiøs skole. Gleder meg kjempe masse nå altså!!
Her er linken til skolen jeg kanskje skal gå på: http://www.cqsb.qc.ca/spqc/

De bor i en by som heter Lèvis (i nærheten hvertfal), og det var bare 20 minutter fra bye. De sa at det var en av de flotteste plassene i Canada. Har vært inne på Google Earth for å se hvordan nabolaget var, det så ut som et koselig nabolag.

Før i dag har jeg bare gjort lekse og hatt min første joggetur utendørs. Noe som var kjempe herlig! Trodde det skulle være et helvetet(sorry ord bruket), men var bare herlig. Å i morgen skal vi ha norsk prøve på 2 timer, og jeg har ikke forberedt meg skikkelig. Skal ha temaene:

1. Kroppsøvingsfaget

2. Yrkesvalg og kjønn

3. Forskjeller i verden

4. Integrering i lokalsamfunnet

5. Tradisjoner

Jeg synes det er ganske vanskelige tema å skrive en artikkel om, men men får tar det som det kommer. Tror jeg skal velge Kroppsøvingsfaget, får bare håper på det beste!

Her er noen bilder av byen jeg skal bo i..




Jeg gleder meg bare så sykt til å reise! Skal reise den 1 august å være på Canada camp til den 21, så er det til vertsfamilien. Wohoo.

Men nå må jeg øve litt på norsken, god natt!

-Rebecca !

mandag 22. mars 2010

New Moon...

Skole og jobb, det er det mandager går ut på. I dag på jobb var det masse å gjøre,var ikke fult så kjedelig som det vanligvis er. Masse sko å rydde på plass, Yvonne på besøk som vanlig. Hun kommer hver mandag når jeg er på jobb, det er så stille på kveldene så hun underholder meg de siste timene. I dag fulgte hun meg hjem etter jobb, så laget vi oss noe mat og satte på New Moon.

Jeg har sett den på kino, men Yvonne hadde ikke sett den før. Hun synes den var kjempe gøy, noe som den er . Jeg har lest hele Twilight serien så jeg synes selvfølgelig bøkene er bedre enn filmene. Taylor Lautner er ganske kjekk når har klipper håret og kaster av seg t-shorta må jeg bare si!

Men nå hopper jeg til sengs..

- Rebecca



søndag 21. mars 2010

Lekse søndag !

Hey hey!

I dag har jeg en kjempe kjekk dag foran meg, masse masse masse lekser. Noe som alltid er like gøy å fylle søndagen sin med. Har fått beskjed av mamma at jeg må slutte å jobbe så mye og heller tenke på skolen. Men penger frister mer en skole arbeid, så jeg må bare lage en god timeplan så skal nok alt så greit !

I går møtte jeg på den gamle sjefen min (han jeg jobbet for i sommer, jeg var vaske kone), og han spurte om jeg ville jobbe tre dager i påsken. Selvfølgelig vil jeg det så jeg sa at jeg skulle sjekke med den andre jobben min, fordi jeg skal jobbe de dagen der også. Men litt senere på dagen, så det blir sikkert å stå opp kl. halv 5, sykle ned å vaske.. hjem å spise.. sykle ned til den andre jobber å hjemme i halv 9 tiden. Høres ikke akkurat ut som ferie, men må bare tenke på hvor gøy jeg kommer til å ha det i Canada med litt ekstra penger.

Jeg fikk ikke skrevet noe i går fordi jeg var på jobb og rett etter på kom jentene på besøk, vi laget tomat suppe og så "Love Acually". Kjempe koselig kveld, jeg, Thea og Gunhild halv sov gjennom filmen, mens resten av jentene synes den var kjekk.


Her er et bilde av Anna, Birgitta og meg som lager mat.

Her er et bilde av gjengen i sofaen!

Men nå får jeg komme meg tilbake til leksene!


- Rebecca

torsdag 18. mars 2010

Vertsfamilie !!

Hey Hey hey !
I går fikk jeg en mail om at jeg hadde fått vertsfamilie, jeg ble så glad. De så alle kjempe koselige ut, det var ei dame, mannen hennes og deres to sønner. Han ene er på 10 og han andre på 4, han på 4 er bare kjempe søt! Jeg gleder meg så masse til å reise nå, ser ut som en kjempe familie... Så skal nok bli et kjekt år!

Idag så har jeg hatt en av de travleste dagene så langt i år, først var jeg på skolen, så tok jeg taxi ned til byen, ble fikset på håret, sminket og tatt bilde av, så var det på fransk kurset. Og etter fransk kurset var det noe greier som skjedde på Lindex. Kom ikke hjem før klokken var 22, nå er jeg bare helt utslitt.

Men det var kjempe kjekt å være modell, elsker å bli dullet med. Kanskje litt spesielle klær og frisyre, men siden det var til vår-magasinet så skulle det være litt "klash" med farger og slikt.
Jeg skal legge ut et bilde når jeg har i hår-rullene og uten sminke, og et etter på når jeg er sminket og har oppsatt hår.





haha, ser rar ut.. men skal legge ut noen bilder som jeg ikke tok selv når fotografen sender dem til meg ;)
God natt!

- Rebecca


mandag 15. mars 2010

Mandag.....

I dag har jeg vært på vært på skolen i bare 4 timer, DEILIG.. Så gikk jeg til byen for å vokse brynene mine, noe som jeg trodde skulle være vondt.. men viste seg at jeg nesten ikke følte det.
Etter det så var klokken 14:00 så det var 3 timer til jeg skulle på jobb, så jeg måtte bare dra ut tiden med å shoppe og gjøre noen lekse.

Jeg kjøpte faktisk en del; dongeri shorts( Lindex), Grønn jakke(Lindex), 2 stripete t-shorter (Cubus) Undertøy(Lindex), shampo og balsam.. Ble noen kroner det ja! Det er så utrolig vanskelig å spare. Jeg prøver å spare, men fristelsen er for stor.
Jeg fant ut at jeg egentlig ikke har en så travel uke allikevel, jeg skal bare ned til byen og finne klær til den fotoshoot greia på torsdag, helt fri onsdag(operasjon- dagsverk), kun torsdagen som blir litt travel.. Skole, fotoshoot, fransk kurset og så noe jobb greier. Men men blir bare en utrolig kjekk og travel dag!

Mens jeg var på jobb, tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av skoene vi har.. Noen som jeg synes er tøffe !






Jeg synes de er tøffe, hva synes dere?

- Rebecca

søndag 14. mars 2010

Søndag= Sløve dag !


I dag har jeg vært med Thea og Vilde, vi har slappet av og spist noe rart noe.
Banan delt opp, med sjokolade inni så tar du å pakker den inn i aluminiums folie og legger den i ovnen en stund, tar den ut og spiser den . Smakte på en måte godt, men hadde en litt rar smak også.. Ellers har det ikke skjedd så mye, men i morgen så blir det litt travelt.. Skole, jobb og trening ! Hater igrunnen mandager, da er du så trøtt og har bare lyst til å krype under dyna når klokka ringer om morgenen.
Men men..nå får jeg legge meg!


- Rebecca

fredag 12. mars 2010

12.03.2010

I dag har jeg vært på jentekveld hos ei venninne, vi satt på datan og lå foran tv og bare slaska! Deilig etter ei hard uke på skolen, med prøver og greier. Jeg sitter forsatt i sofaen i til venninna mi, jeg skal sove over ! Skal opp kl. 8 å gå tur så til byen.
Jeg fikk en e-post av ei jeg har jobbet for før, hun spurte om jeg ville være på forsiden av Vår magasin for Egersund Sentrumsforening. Det høres kjempe kjekt ut så jeg takket ja, blir travelt til uka! Jobb på mandag, onsdag og lørdag, 2 prøver, 2 innleveringer og et helt kapittel jeg skal lære i fransken + det her bilde greiene! Men men får prøve å ha en positiv innstilling så går nok alt bra!

Må bare si at den nye traileren til Eclipe har kommet ut, gleder meg sykt til den 30. juni !! Her er en link til traileren: http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda5wSVU

Noe dere gleder dere til i sommer eller noe i det hele tatt?

Nå har vi tenkt å legge oss, så godt natt !

- Rebecca

torsdag 11. mars 2010

Never talk too a stranger !


Heeeey!

I dag så hadde vi ha en slags engelsk framføring, vi skulle lage en plakat om en film eller dikte opp en film. Vi hadde allerede begynt å tegne på plakaten så det var ikke så mye å gjør, men ideen våres var "Never talk too a stranger!".
Den "handler" om ei jente som er 16 år som finner en gutt på samme alder på nettet, og de bestemmer seg for å møtes. Og det skal ende opp med at hun blir kidnappet, haha! Kjempe bra idee eller hva?

Vi kom på det der "Talk too a stranger" fordi vi har vært inne å prøvd noe som het Omegle. Det er ei chatte side som du snakker med fremmede fra hele verden, ganske mange rare folk der inne!

Vi kom på tredje plass når vi hadde avstemming om hvilke film folk ville ha sett hvis det var en virkelig film.. Tredje plass er ikke så dårlig det!
Her er plakaten, jeg som har tegnet den!(det er derfor den ikke ser så fin ut) :D

Ellers så har jeg bare øvd på Naturfag- prøven, noe som ikke er super kjekt. Leser og leser, men ingenting setter seg inne i hode mitt. Men men jeg overlever nok!

Har dere gjort noe spennenes i dag?

- Rebecca

onsdag 10. mars 2010

Blogging på gang!

Hey!

Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge, skulle egentlig ikke begynne før etter sommeren. Grunnen er at jeg skal til Canada som utveksling student, men jeg tenkte at det var like så greit at jeg ble vant med å blogge!

Jeg kan begynne å fortelle litt om meg selv:
Jeg er ei 16 år gammel jente, blir 17 den 15 mai. Jeg går på skole i Egersund, linja er almen.
På fritiden så jobber jeg( sko butikken; Euro sko), trener, er med venner og prøver å gjøre noe skole arbeid.

Hva som skjedde i dag:
I dag så var jeg først på skolen, en ganske normal onsdag. Så ble jeg med ei venninne av meg hjem, hvor vi satt på dataen og så på Tv samtidig(late etter en lang skoledag). Når klokken ble litt over halv fem, kom jeg på at jeg skulle på et slags møte med en fransk lærer. Så jeg måtte hive på meg klærne og springe ned bakken så fort som mulig.

Hvis du lurer på hvorfor jeg skal ha et møte med en fransk lærer så er det pga jeg skal til Canada og jeg kommer i en Fransk familie. Derfor trenger jeg å lære litt fransk, jeg kan bare et eller to ord på fransk(har tysk på skolen).
Møte gikk ganske greit å vi ble enige om at vi skulle møtes 1 gang i uken, noe som er ganske greit trenger bare nok motivasjon til å gjøre det som trengs.
Han kom opp med et forslag til noe jeg kunne gjøre etter at han hadde lært meg en del, det var at til sommeren så var det tilbud om å reise til en liten by i Frankrike å være der i 4 uker å lære fransk. Noe som jeg synes høres kjempe kjekt ut, så mamma og pappa sa at de skulle tenke på det.

De var også med i møtet, de tenkte at de kunne friske opp fransken sin siden vi allerede hadde en lærer som var villig til å lære meg. Noe som jeg synes bare er koselig!

Men nå tror jeg at jeg må gå til sengs, har som regel alltid problemer med å stå opp! Så tidlig i sengs!

God natt..

- Rebecca