lørdag 31. juli 2010

parteeeeeyyyh

HEyyaaaaaaaa, nå sitter gjenge hos Gunhild <3 Koossææliigg :) 




Siste kvelden med Thea, det blir trist å ta farvel :( Men men Vii sees om et år vennen <3 

See yah 

31. Juli. 2010

HEYHEYHEY

Et gammelt bilde av meg og Yvonne, tok det før vi skulle bli tatt bilde av :) 

Vil bare informere om at i går var jeg med ei venninne, som jeg ikke har vært med på kjempe lenge!Yvonne, det var kjempe koselig! vi så på film, snakket og spise frukt faktisk! Nå har jeg akkurat gjort mine husmor plikter, og nå skal jeg bare slappe av før jeg skal til Gunhild. Vi skal ha koseeææækveld, siste gang på byen liksom! Eller vett ikke om det blir byen siden det regner sånn! men men, hade :) 

torsdag 29. juli 2010

fææn

Andre innlegg i dag, Hurraa!
Måtte bare dele dette alståå, jeg har ryddet osv på rommet mitt i dag. Så fant jeg en konvolutt  med et brev og et signert bilde. Når jeg var mindre var jeg ganske glad i Harry Potter, så jeg sendte et brev til Daniel Radcliffe. Så fikk jeg svar! Haha, det er så tragisk at det er morsomt! Men men kan bare si en ting, er ikke alle som har autografen hans nei!

bye suckers

Hagearbeid

hola

Nå har jeg akkurat vært ute i hagen å lukt. Ha alle naboene stirrende på deg, å fult av små kryp krypende på meg. Hærlig! Tror kanskje jeg lukte mer blomster enn ugress, men men sånn går det når de setter meg i arbeid til å gjøre hagearbeid!


 Fikk vite i går av Ef at jeg ikke reiser den 1 august, men mest sannsynlig den 7 august! Så ei uke til i dette hullet! Har pakt nesten ferdig å greier, vanskelig å plukke ut ting. Men rareste tingen er at selvom jeg har fylt opp en diger koffert med klær, er forsatt klesskapet mitt stappfullt. Er nå det går opp for meg at jeg kanskje bruker litt for mye peng på klær! Gleder meg til å komme tilbake med enda mer! Ha masse klær som ingen her i Norge har. Men nå skal jeg opp å dusje, få vekk alle små krypene

Hej då!

tirsdag 27. juli 2010

bare noen dager til jeg reiser, å nå sitter jeg alene og spiser nøtter! Gleder meg til å komme meg vekk i fra Egersund! Dette åre kommer nok til å forandre masse. For en hærlig følelse :)  Camilla er heldig, hun fester sikkert som en galning i Spania i dette øyeblikk! Savner henne :)

Soo long suckers ;)

mandag 26. juli 2010

suckkers

At the moment, sitter jeg i sofaen å kjeder meg! Kjekkeste jeg vet om liksom ;) Menne i går var jeg med jentegjengen( minus Camilla  og Tonje). Vi spiste pizza og koste oss på terrassen til Thea, og vi diskuterte hvilke mannfolk vi kom til å ende opp med. Var ganske morsomt, til alle sin informasjon så kommer jeg til å bli Anna anka. Takk gud for det :) Ender opp rik med litt bra mannekjøtt! Ikke feil det nei! 
Thea sin type ble en litt bamse mann, litt muskuløs som er glad i å koose og glad i mange unger! Gunhild sin type er en som er litt søt og en hun kan kontrollere slik at hun kan proppe ut masse unger hun og :) Mens Anna sin ble til en mann som kommer til å springe ved siden av henne med vogna, hver si vogn! Trenings freaks hele gjengen. Mens Birgitta sin var litt forskjellig, alt fra hippi til utlending med krøller. Haha, vi kom ikke helt fram til hvilke mann Vilde skulle ha men at Vilde kom til å bli ganske rik og .. Thea sa at det var liten sannsynlig het at Vilde fikk mindre en 6 unger! Alle skal få! Koossææælig kveld, sikkert den siste kvelden mesteparten av gjengen er samlet før avreise ..Her er noen lekre bilder, selvfølgelig er jeg lekrest på alle.. 
Litt voldtekt må man regne med,
gjængææn


Nå kommer de fineste,



bye bye suukers!



søndag 25. juli 2010

Camilla

I går var min siste dag med Camilla, og siste dag på jobb! Etter jobb kom Camilla å Christian for å ta følge med meg hjem. Christian er verdens søteste unge! Skjedde masse gøy i går, passe Christian i noen timer så gikk vi til Marius på partey! Det var kjempe gøy, et bra minne før jeg reiser. Var siste gang med inntak av alkohol på et år, vellykket kveld! Å i dag måtte jeg ta farvel med Camilla, var utrolig trist. MEEEEEEEN hun kommer på besøk i påsken! kanskje.. :) 
Hun reiser til Spania i dag, er glad for at jeg ikke skal vær hjemme når hun kommer tilbake.. fordi hun kommer til å se utrolig brun ut! 
Men nå skal jeg ut i solaaa! 


Hej då! 

fredag 23. juli 2010

tirsdag 20. juli 2010

Jeg liker pengene mine hvor jeg kan se dem!

Hellooeeenn! 
I går var jeg med to av verdens søteste jenter, Anna og Birgitta. De kom ned på jobb i går å satt å snakket med meg. Det var så stille at jeg trodde jeg skulle dø, men det var kjempe gøy når de to kom:) Så gikk vi til Anna og fikk hjemmelaget thaimat! Det var KJEMPE godt! Vi koste oss med is og jordbær.
Jeg fikk en reise pakke av Anna, en kjempe fin ring! Hun er ei så søt jente :)

 å I dag kom de inn på butikken med en pakke til meg, reise pakke liksom! De er Verdens søteste altsåå! En kjole som går ned til bakken og armbånd og et smykke! Dere too altså <3 

Jeg har også fått et nytt par med sko, wohooo! Så har jeg fått enda mer, noen ganger i halv året rydder jeg ut kles skapet mitt. Så gir jeg klærne jeg kaster til noen på mamma sin jobb, de ungene tar det som julaften! SÅ jeg fikk en liten ting for det. Kjempe snilt! 
De ser så utrolig store ut på bilde, men er bare 37 ! haha bare sånn btw !


Nå om 10 min faktsik skal jeg trene! Såå See yah ;*

-Rebecca 

lørdag 17. juli 2010

bullshit

Hej
Må dessverre meddele at det skjer forsovet ganske lite i denne "spennende" byen, siste dagene har jeg jobbet. Er kjempe gøy når de 3 siste timene er å sitte å gjør ingenting, kanskje tørke litt støv osv, ikke det jeg ser på som en kjekk dag. Men når jeg har Susanne der er det morsomt! I dag har jeg vært på jobb, så var jeg med Sindre, Vegard, Anders også kom Henrik dilltene etter noen timer senere. Koselig kveld, har egentlig tenkt å legge meg... men frister så sykt ikke.
Oppdatering om Canada:
Jeg har ikke fått virsum ennå såå, ingen avreise dato eller noe! Booring. Må begynne å tenke på ha jeg skal ha med meg, vanskelige valg å stå ovenfor liksom! :)

men see yah!

tirsdag 13. juli 2010

Hoooola!

Såååeeeh, nå ligger jeg på sofaen, ganske trøtt. Har vært på jobb og det var så mye folk at jeg tørka ca halve butikken i dag! Stolt av meg selv altså. Etter jobb syklet jeg ræser fort opp til Anders, der satt han, Sindre och Vegard å spilte poker. Lærte meg altså å spille sånn hallveis poker, ganske fornøyd med dagens innsats. Ellers så spilte i litt vollyball med søstra og vennene hennes, girls vs boys. Selføøølgelig vant vi hele greia! ;)
Snakket med Camilla i dag, savner henne litt,hun hadde blitt SYKT brun(sendte bilde). Jeg trenger seriøst farge, jeg er like hvit som blenda!
MEN nå stikker jeg!
Tar en Camilla eller kenza en :)
HEJ DÅ :*

mandag 12. juli 2010

Monday. 12.07.2010

Holaa!

Nå har jeg akkurat støvsugd, å tatt på nytt sengetøy (etter en laaang dag på jobb), jeg er igrunnen ganske stolt av meg selv. Nå venter jeg på at Sindre skal komme på besøk, har ikke sett han på nesten 2 uker, eller jeg så han for en uke siden, meeeen det tells nesten ikke var bare med han i 1 time. For jeg kom hjem den dagen, og han reiste dagen etterpå. Sånn hvis dere lurte liksom, har en tendens til å legge ut i det vie og det brede om ting som egentlig ikke spiller noen rolle.. Meeen dere som må lese så, who cares ;)

Til de som ikke har fått det med seg, har jeg altså tilbrunget 2 og en halv time i frisørstolen på fredag.. Jeg vil ha det litt lysere, det ble alt for mørkt håre mitt og da ble ansiktet liksom så hardt! Så hun vasket det, bleiket det litt lysere, farget det med minicolour, hadde i kur OG klippet det. Veldig fornøyd!
See yah ;) 

søndag 11. juli 2010

Hej igjen,
nå kjeder jeg meg egentlig burde rydde.. men har ikke energien til det! Fant denne greia på Camzi sin blogg! 
Sang du hørte: Miley Cyrus- can`t be tamed 
Film du så: Eclipse i bergen
Mat du spiste: gulerot 
Klem: Husker faktisk ikke, klemte ganske mange i går.
Kyss: noo comment
Følelse: Trist
Reise: Hellas
Glede: Når jeg fikk en koselig melling av en person jeg er glad i :) 
Drøm: Jeg drømte at jeg var veldig tørst, og at i hvert rom jeg var i fantes det 1 svært glass med vann og isbiter. Jeg drakk hvert glass, men var forsatt tørst, å så ende jeg plutselig opp i skogen. Gikk rundt derfor meg selv.. Skjønte ikke helt meningen med den drømmen 
Person du traff: Mamma, når i spiste middag. 
Person du snakket i telefon med: Sindre
Personen du fikk sms av: Sindre 
Gangen du spiste 7-eleven pølse: Har aldri spis 7-eleven pølse, tror ikke jeg har spist på 7-eleven ever! 
Gangen du var utendørs: 10 minutter siden, da jeg var ute med søppelen. 
Gangen hele familien din spiste middag sammen: Det var i Bergen, på min "avskjeds" middag, det var da vi spiste sushi!
Tingen du kjøpte: Kjole, Svart med glidelås(carlings)  
Generelt
Skal bli morsomt: Å få Camilla hjemigjen før jeg reiser, og reise til Canada. Det gleder jeg meg vilt til!
Skal ikke bli morsomt: Å reise fra alle vennene mine et helt år, men tanken på at alt kanskje er forandret..
Sparer til: Jeg sparer til Canada, men siden jeg egentlig ikke er en sparsom type såe går det litt dårlig! 
Pålegg som gjelder: det er veldig variert, har liksom ikke noe favoritt pålegg!
Ønsker at jeg var flinkere til: å spare!!
Dagens drikke: Vann
Hva savner du: Camilla <`3
Fire band/artister: The Killers, Muse, Paramore og Vampire weekend!
Hva har du gjort idag: I dag har jeg gjort minimalt lite, sovet, dusjet, ryddet litt..
 banne mye: Jeg har kanskje en tendens til å banne, prøver å slutte men men.. Satta og fyfaen er vel det jeg bruker mest!
Hvor tidlig står du opp: Jeg våkner relativt tidlig, skoledager våkner jeg 06.30 og i helgene 09 eller klokka 10
Hva skal du gjøre ikveld: Jeg skal sove, og sløve 
Hvor mange timer sover du per natt: Jeg trenger egentlig en del søvn, men har en tendens å være våken lenge.. kanskje 8 timer.. da er jeg godt uthvilt!
Beste som hendte deg forrige sommer: Hmm.. det husker jeg ikke!!
Favorittplagg i garderoben akkurat nå: Åhåhå, det var et vanskelig valg! kanskje et svart skjørt fra lindex, eller en ganske fin topp fra hennes. 
Høyde: 162... hehe
Vekt: ..
Bytter gjerne garderobe med: Annette/ nettenestea 
Bukse eller skjørt: bukse 
Seneste utleste bok: The host- Stephenie Meyer, ganske god bok!
Ditt soverom kan beskrives som: Stor seng, litt rotete, lilla og hvit, tre vegger, yepp... 
Deg selv med tre ord (akkurat nå): Kvalmen, sliten og i care tilstand 
Du trener: Jeg trener ca 3 til 4 ganger i uka, vært litt lite med det nå i det siste.. Men jeg svømmer somregel, jobber, bokser og trener piilates..
Du ville bli da du var liten: Flyvertinne eller model 

sååee..

Jeg våkna akkurat, våkner alltid tidlig og litt omtåka etter en tur på byen. Tror jeg drakk litt mye kanskje? Har vertfall bevis på at jeg kanskje ikke skal ha på meg høye sko, eller drikke i det hele tatt! For å si det sånn: alkohol setter sine spor.. ser litt ut som om noen har dratt meg på asfalt, hehe
Det hadde seg sånn at jeg, gina og noen folk satt og snakket så plutselig roper folk politibil osv alle sprang, jeg bare satt der.. åsså etter en stund sprang jeg, skjønte ikke helt hva som foregikk... lame ! menne så datt jeg heftig ned en bakke og sklei litt framover, SÅ fikk jeg hjelp.. lille fingeren min er hoven, den venstre fot er litt skrapt  mens den høyre ser litt ekkel ut ! '
NAAMH 
Var noen som tok av meg strømpebuksa midt i byen fordi den var litt skitten og full av blod, hehe.. Så måtte jeg lete etter Birgitta, som var no place to be found! Jeg bare gikk inn i huse, henta tingene mine å gikk! 
Så henta pappa meg, han var til å med så grei at han lagde natt-mat til meg kl 3 på natta! Glad i pappan min jeg! 

When I'm walking down the street they say: "Hey sexy!"

Skjer svært lite i dag, luke i hagen og gå tur å rydde og brette klær! 
Forskjellig størrelse på skriften. driiiiitt kult  

Såeeeee..


Hade

onsdag 7. juli 2010

Endelig

Endelig har jeg fått bekreftelse om at jeg har fått familien, ca en eller to måneder etter de tok kontakt! Nå må jeg bare løpe ned til byen, kjøpe internasjonale frimerker og gå i banker for canadiske dollar. Dette skal jammen ikke være lett! Å jeg kom inn på St.Patrick\s High school, woho!! :) Irsk katolsk skole here I come! 
bare en sjapp oppdatering! 
- Rebecca   

tirsdag 6. juli 2010

Superlim fikser alt!

Endelig hjemme, har ikke vært i humør eller hatt noe særlig tid til å blogge! I går var jeg på jobb, tre lange timer sikkert bare 5 kunder på 3 timer.. Eller så kommer de bare inn for å kikke sånn som i dag! Hater kunder som bare skal kikke. Etter jobben i går syklet jeg videre ut til Thea, for å være med hun og camilla og Sofie! Vi så film "Hanna Montana The Movie" Den er kjempe kjekk, kanskje litt barnslig, men alle har jo et lite barn i seg :)  Etter en stund gikk Sofie, så det var bare oss tre jenter. Begge de to har gått på fiolin når de var små, så jeg overbeviste dem om å ha en liten oppvisning for meg. Thea hentet fiolinen sin og hun var veldig flink! Camilla skulle også prøve, hun fikk det også bra til.. Helt til Thea skulle opp for å finne tekster. Da bede jeg Camilla ta en Alexander Rybak, og hun gnikka i vei på fela. Det endte med at den eksploderte, eller en bit av den eksploderte av! Jeg tror ikke jeg har ledd så godt på lenge..  Etter det skulle vi prøve å lime biten på igjen, Camillas quote: Superlim fikser alt! Deretter greide Camilla å lime fingrene fast. Når hun fikk dem løs, greide hun å lime fingeren fast oppå hånden og etter det genseren til sakko-sekken! Jeg trodde jeg skulle dø av latter, øynene mine bare rant av tårer! 
Etter dette fant Thea fram noen bleier hun hadde fått i posten, hun og Camilla prøvde dem på! Det var litt av et syn! Var en utrolig morsom kveld, god å ha noen sånne før jeg reiser!! :) Har virkelig savnet jentene mine mens jeg har vært vekke!! Her får dere en liten idee om hvordan det så ut, enjoy! 
Thea som bleiemuslim.
Lookig gooooood!

God kvalitet både framme og bak! 

Etter å ha prøvd dem på som bleier tenkte vi de ikke var så dumme som luer heller! 

Thea anbefaler dette på det sterkeste! ;)
Nå skal jeg forsette å ligge og slappe av i sengen min med Heroes, litt av et liv! 
- Rebecca 



søndag 4. juli 2010

siste dag i bergen

Første mann som våknet var meg, jeg gleder meg til å komme hjem!! Er ikke selve byen jeg savner, for der er det ikke stort å savne.. Men folkene i den !! Føles ut som jeg har vært vekke 193847 år! Så nå er det bare 5 timer så ses vi folkens ;)

- Rebecca 

lørdag 3. juli 2010

hey puddel

Nå har jeg greid å komme meg hjem fra byen, hehe... jeg gikk alene til byen i dag siden Thea jobber og mamma og pappa skulle hente resten av greiene på Ikea. Jeg fikk kjøpt ei t-shorte for 25 kroner, hurraaa. Og body shoop skrubb og dusjsåpe. Men så var det å komme seg hjem igjen, det var der jeg støtte på et problem.. Jeg husket ikke hvilken vei jeg kom fra, så jeg gikk rundt i en halvtime ca til jeg endelig fant veien! 

jeg kjøpte saltvanns spray, og sprayde i helt glatt hår, dette ble resultatet! 
Puddel frisyre. 
 
hvorfor så vakker ???
Men nå skal vi til søskenbarne til mamma og spise middag. 

-Rebecca 

fredag 2. juli 2010

Relax, go nuts!

Så det ble ikke noe av den banen, vi våkna så seint at det ble liksom for seint! Så det ble shopping og ikea! Thea fikk kjøpt seg mye til leiligheten! Mens jeg fikk kjøpt litt mer kler som jeg egentlig ikke har brukt for!
Litt undertøy, genser, kjole  og en til kjole!
JEg fikk bursdags pakke av Thea i dag, litt sent! Men bedre sent en aldri? :) jaaa!  Fikk et fint smykke, jeg fikk et som var i samme kolleksjon som det jeg fikk til jul. Hun var litt sur for at hun gidde det til meg, for hun ville ha begge selv. HIHI 

Det er det opperste med den fine blanke steinen på! 

- Rebecca 

torsdag 1. juli 2010

Sushi og shopping

I dag reiste vi ut til lagune shoppingsenter eller jeg tror det var navnet! Jeg fikk shoppet litt, prøver jo å spare.. men jaa..Jeg fikk kjøpt litt undertøy, en topp,og en rouge. Etter vi hadde vært der reiste vi inn til byen til Thea, siden hun jobbet måtte vi nesten besøke henne. Jeg fikk en sen bursdagspresang, et kjempe fint smykke. Jeg får det i morgen ;) 
Men her kommer det mest spennende som har skjedd i dag, er ganske stolt av å kunne si det. Jeg har spist sushi!!!! Det smakte faktisk ikke så verst, litt rart for jeg ar litt innstilt på det. Men gikk greit etter hvert, så fikk jeg en kjempe god dessert. Var utrolig 
mett når jeg gikk derifra! Happyface!!! 

Pappa og Thea! 
rå laks, avokado, agurk, sjø-gress og ris.. å ingefær greier på siden( det var det som smakte mest funky!) 

Desserten var bare himmelsk!!! 

Dagens fangst! 


I morgen skal vi ta fløybanen og så skal vi ut å shoppe litt mer i åsene eller hva det heter! fun fun fun fun!! 

- Rebecca ;)