mandag 31. mai 2010

Min yndlings sang

Dette er min yndlings sang, den er bare kjempe morsom!


Pussy Pussy Marijuana Verse



Sier bare stakkars foreldre, han har lagt ut 1000 videoer av seg selv synge! F L A U T :)

Nå sitter jeg og jentene utforbi skolen, det er kjempe varmt og vi skal egentlig gjøre engelsk.. MEN det er for varmt. Senere i dag skal jeg på jobb å så opp til en kompis :)
Her er et par bilder av noen av jentene:


HEYA

-Rebecca! 

søndag 30. mai 2010

Tvangstanker og lørdags kos.

På lørdan så var det opp klokken 8, eller egentlig klokken 9. Stelle seg, spise en liten brødbit og ned på jobb! Selvfølgelig greide jeg ikke å holde fingrene mine vekke fra bankkorte siden jeg hadde penger på det. Nå er det altså tomt! hadde 500 hundre eller mer. TYPISK, kjøpte en grønnthaits, topp og 2 belter + fredag kjøpte jeg 4 topper. Og jeg skal liksom spare til Canada, skjer jo!


Men etter jobb så gikk jeg og Camilla til et lokale for å hjelpe tanten hennes med å fikse opp til 50 årsdagen hennes. Eller 100 års dagen siden det var to 50 åringen som feiret sammen, stilig! Vi lagte kaffie, tente lys, paste på at maten kom osv. Fikk litt penger for det, det var koselig. 

Etter på gikk vi hjem til Camzy for å passe brødrene hennes, de er to av de morsomste guttene jeg har møtt! Har helt lik humor som Camilla! Vi begynte å se filmen Old dogs med de, men den var så kjedelig at jeg og camilla gikk ned og så LA gigelo. Den var kjempe gøy! 


Etter filmen lå vi og turnte i sofaen hennes, for en koselig kveld! Vi snakket litt om tvangstanker i løpet av kvelden å fant ut at Camilla har noen. Hun har det sånn at hun MÅ ta på noe hvis det er varmt osv, en liten morsom skrue. Men det er noe i det.. hvis du ikke får lov til å gjøre noe så gjør du det! Det gjør hvertfall jeg, Rebecca ikke kjøp flere klær, så er det akkuratt det jeg gjør. Når jeg var på vei hjem så gikk jeg over ei bro, jeg har egentlig alltid ha lyst å hoppe fra den bare for å se om jeg kommer til å drukne. Men jeg gjorde det ikke, må bruke litt hjerne her. haha..

men nå skal jeg egentlig rydde og vaske hele opperetasjen, før en kompis kommer.. SÅ det er bare til å begynne :)

- Rebecca

Zimba bak gardinet

Takk til kjære Camilla som hjalp meg å komme opp med en passende tittel til dette blogg innlegget! Har hatt litt dårlig tid denne helgen til å blogge, fredag var det jo rett på jobb etter skolen og rett i bursdag. Men NÅ får dere vite de saftige detaljene!

Her kommer bilde av mitt mesterverk:







Var jæævlig stolt etter jeg var ferdig med det, det må jeg bare vær ærlig å si.
Gunhild lo litt når hun så det, for det var så mange fine bilder av henne! Hun har verdens hærligste latter



Ganske heldige med det bilde..
Men hvertfall så fikk vi hjemmelagt pizza og marsipankake. Var litt redd for å spise marsipankaken siden Thea og Gunhild hadde lagt den, men det gikk bra! Den smakte ganske godt.. :)
Ellers så fikk vi se på kattungene, noe så ekkelt.. katter er noen av de styggeste dyrene som finnes, hater dem like mye som jeg hater fluer. Neida, eller...
Camilla fikk holde en av de, den skreik og peip i et sett. 


Stolt der ja !

Ellers så så vi filmen Hangover, noen av oss liker ikke komiske filmer. Så noen av oss tror jeg halvsov igjennom filmen. Den personen sovner 99. prosent av alle gangene vi ser en film hun ikke liker! det er egentlig ganske komisk! Det er ganske morsomt når filmen er slutt og hun ligger der, koselig å ta noen bilder av henne da! Jeg tror kanskje hun er litt mer voksen når det kommer til filmsmak, noe som er HEILt greit. For alle kan ikke vær like! 

Her pakker Gunhild opp pakkene!
Her er gjengen til bords! Alle var så fint kledd, er kanskje ikke rart siden det var bursdag, men du skjønner!

Her har vi Anna, miin barndoms venninne. Når vi gikk i barnehagen var vi bestfriends! 

Tonje, Birgitta og Anna !

- Rebecca

fredag 28. mai 2010

Vente til freddan!


Er helt syyyk, neida! ELler jo egentlig. Men ja.. Nå sitter jeg i matten, helt stille i klasseromme.. alle glor ned i pcen og later som om de gjør matte ! men sånn egentlig så sitter alle inne på facebook og kjeder ræva av seg :-) Med andre ord matematikk er GØY! Å etter på er det naturfæg.. Fredann har alle mine yndlingsfag; Gym (som til tider er ganske kjekt), tysk(det er da hellvette bryter løs), matte (facebook time) og naturfæg! Kos kos kos .


Etter skolen skal jeg ned til byen for å fullføre bursdagsgaven til Gøbs, skal legge ut bilde av mesterverket etter bursdagen.  Og klokken 4 skal jeg jobbe fordi hun som egentlig skulle jobbe har eksamen i dag, men det jeg ikke skjønner er hvorfor hun ikke kan jobbe? Hun har eksamen på skoletid... Det er bare et ord for sånne LAT. 

Neida.. 


menne klokken 20.00 så er det buuuuursdag! Gleder meg sykt til å gi mitt mesterverk( som jeg brukte 2, 5 timer på) hun BØR bli fornøyd. Hadde egentlig tenkt å lage makaroni engler men tror ikke hun hadde satt så stor pris på deg :/ 

- Rebecca 

torsdag 27. mai 2010

Hey hoo!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Fransk kurset, mye nytt å lære. Var den 8 gangen, å jeg fikk høre at fransk læreren min var stolt av meg fordi jeg hadde fått med meg så mye på kort tid. Jeg bare satt der å gliste, happy face! 



Nå skal jeg begynne på presangen til vår kjære Gunhild, som skal feire bursdagen sin i morgen! Holder på med et lite prosjekt, gleder meg til å gi det til henne! Håper hun blir fornøyd! 

Ellers så har jeg en til gladnyhet, Camilla har grei moped lappen! Er kjempe stolt av henne, så nå råner hun sikker rundt i byen!

men får komme meg tilbake til Gunhild prosjektet !
-Rebecca

onsdag 26. mai 2010

Yoo!

Okey, jeg har kommet til det punktet jeg ikke har så mye å blogge om. Har det litt travelt for dagen, og det skjer svært lite interessant i hverdagen min. Så jeg har tenkt å blogge litt om hvilke parfymer jeg liker og lukter godt! Bare til å tilføye hvis det er noen dere føler mangler!
Jeg begynner med hvilke dame parfymer jeg liker best, selvfølgelig kommer det en del jeg har hatt selv.. haha

Først og fremst er det den parfymen jeg bruker nå, LOLITA LEMPICKA. 

Veldig god parfyme, har hatt den to ganger og må snart kjøpe den for tredje gang. Den har en veldig blomstrete lukt. Anbefalelses på det sterkeste !

Nummer 2 er en parfyme jeg også har for øyeblikket, men ikke bruker så ofte.. Dolce Gabbana ,rose the one.
Det er første gang jeg har parfymen og er fornøyd så langt. Litt blomstrete i lukten den og, sier kanskje seg selv i navnet liksom; Rose the one.. 

Escada moon sparkle, er en parfyme jeg ikke hatt.. men lukter helt himmels! 
Det eneste som er litt dumt er at den ikke selges lenger, eller du kan kjøpe den i små flasker. Sammen med de andre sommerparfymene. Men sommerluktene er somregel ganske like på lukt. Kanskje litt for søt lukt på meg, men de som bruker den lukter himmelskt! 

Så er det gutteparfymene, har ikke så mye å skrive om dem bare at de lukter utrolig godt og en hver gutt som bruker en av disse lukter svært godt :)
Du har først,  Sean Paul.  Bare et tre ord som beskriver den, nam nam og nam! 

Så er det, en av Gant parfymene.. Er litt usikker på om det er denne her eller om det er fler! Men den lukter hvertfall kjempegodt! 
Til slutt kommer en av Lacost sine parfymer, denne er den beste innen lacost synes nå jeg! 


Er jo mange parfymer som lukter godt, men her er altså noen av mine favoritter! :)
-Rebecca

tirsdag 25. mai 2010

Helt pundus

jaja, så var det skole igjen, kjedelige greier! Var egentlig ganske bestemt i går at jeg skulle stå opp klokken 07.00 og trene før jeg gikk på skolen. Men selfølgelig gikk det ikke som planlagt, jeg ble liggende til halv 9. Det var rett og slett herlig. Sånn ellers i dag har jeg vert med en kompis, vi har retten å sletten bare chilla! Herlig å ha en chille dag i blandt.

i morgen er det svømmings med kjære Camilla, som forresten  også har blogg.. men hun bruker blogg.no; www.camoddane.blogg.no/ <3 
Trøtt hvor?


- Rebecca 

mandag 24. mai 2010

Kate Bosworth

Er det ei dame jeg misunner når det kommer til kjendiser så er det Kate Bosworth. Hun er/ har vært modell som vil si at hun har en kjempe lekker kropp og hun er veldig pen. I det siste har hun tatt tak i skuespiller karrieren, der hun har møt Alexander Skarsgård. 


Han er den kjekke svenske skuespilleren som er mest kjent for rollen i True Blood. De er nå et par, noe som jeg også misunner Kate for.  Hvem gjør ikke det?! :) 


Hun var litt penere før, fordi det sies at hun har hatt anoreksi så hun har blitt veldig tynn. Hun forklarte det slik at det hadde vært et dødsfall i familien og hun tok det svært tungt. 

Men hun har forsatt en kjempe kul stil. Litt røff men til tider ganske søt og klassisk. Hadde ikke vært feil å se slik ut! 

Har dere noen skuespillere/ personer som dere ser opp til? Eller noe lignende? 

-Rebecca

lørdag 22. mai 2010

* host host *

Nå er det endelig sommer og ca 25 varmegrader. Jeg er så heldig at jeg er forkjølet i tillegg, ligger her å hoster og nyser, syns rett og slett syn på meg selv! haha. Har nettopp hatt Camilla på besøk, vi lagde kylling taco og spise jordbær. 

men nå skal jeg se en episode av Gossip girls! 
byee !

fredag 21. mai 2010

Stavanger


Jeg har en tendens til å være våken lenge på skole dager, og i går var ingen unntak. Jeg sovna i 3 tiden  noe som  ikke egentlig er noe lurt på en torsdag siden vi har gym i første time. Dom som jeg er, tok jeg og utsatte vekkeklokken hele veien noe som gjorde at jeg ikke kom meg opp før klokken var 8. Og når klokken er 8 har jeg dårlig tid. Fikk tid til å ta med ei bok, gymtøy og data.. så var det å springe nedover. 
Som vanlig var jeg "heldig" med det vi skulle ha i gym. Orienterings greier, løpe rundt som galne i ei hetebølge, deilig. Å jeg var på lag med Thea og Anna, Anna er friidretts jenta som har litt for mye energi i seg. Hun ville jogge hele veien, men meg og thea som hadde begge forsovet oss og ikke hadde fått spist, var så i mot som det gikk ann. Men Anna greide å få oss til å vær med å jogge, og vi  greide alle 10 postene. 

Senere så reiste jeg til Stavanger med Camilla, skulle bytte en kjole. Men kjolen var ikke der så, flottings liksom. Men fikk kjøpt to enkle topper. Kan liksom ikke reise til Stavanger uten å kjøpe noe, er hvertfal sånn jeg føler det. Shoppoholik?  Neida, bare en stor trang til å bruke masse penger! 
Men siden vi allerede var i Stavanger tenkte vi at vi likeså godt kunne gå på kino, fordi det var en film som vi begge hadde lyst å se som gikk der. + Den kommer ikke til Egersund. Det var altså, trommevirvel.........; The last song! 


Var en kjempe bra film, Camilla satt å gråt, mens jeg bare satt der å koste meg! Jeg greier ikke å grine med publikum. Går liksom bare ikke, kan grine i fylla osv. men i vanlig tilstand skjer det sjeldent! Men tilbake til filmen. Det er en film som virkelig er å anbefale. Gode skuespillere og mye drama! 

- Rebecca  



torsdag 20. mai 2010

Lenge siden sist!





Nå er det lenge siden jeg har blogget, har hatt litt liten tid i det siste. Har akkurat vært på fransk kurs, og nå har jeg tutlet opp til Camilla. Vi sitter nå å små spiser på frukt; Vannmelon, jordbær, mango og plommer. Men plommene var litt ekle så det ble ikke noe spising av dem. Senere skal vi se på paradise, følger egentlig ikke med på det, men er finale så MÅ se slutten! 




Frukt er funky og godt! 

Men nå får jeg komme meg tilbake til Camillza 
- Rebecca 

tirsdag 18. mai 2010

Play date med Thea

I dag var jeg med Thea hjem for å lage engelsk presentasjonen, men det ble ikke mye engelsk! Vi kom hjem fra skolen, la oss rett på trampolinen og solte oss i mange timer! Håper jeg har fått litt farge. Etter noen timer med sol og kos, tok vi på oss ansiktsmaske og hårkur. Så kom Camilla en tur på besøk, og så kom Anna.

her kommer noen deilige bilder av meg og Thea med gjørmemaske!

Her er et av Thea og Anna 


Men legge tid..
. Rebecca 

17 mai

Heyhey! 

Her kommer et litt sent 17 mai innlegg, fikk aldri helt tid til å sete meg ned for å blogge. Jeg var ute på dill og dall, jeg kom meg ikke til byen før i 1 tiden også så vi på turn visninger og borgertoget. 
PÅ kvelden var vi hos Sofie, det var kjempe koselig. Og etter det var vi på corner. Danset og storkoste oss! 
Norge i rødt, hvit og blått !


søndag 16. mai 2010

16 maaii

Hey hey ! tenkte jeg skulle skrive et kort innlegg før vi stikker til Thea ! Vi skal på 16 mai feiring, blir kjempe kjekt med jente gjengen ! 


Jeg og Camilla har stelt oss siden klokken var 4, litt god ti må man ha! Her kommer et bilde av meg og Camilla ferdig stelte og greier ! 



- Rebecca