fredag 30. april 2010

forbrent kanskje ?

Hey hey ! 

I dag har vi hatt mattetentamen, kjempe gøy ! For å si det sånn, så blir jeg glad om jeg består.. Men får se positivt på det, hvem trenger matte liksom?! Ikke jeg hvertfal! så lenge jeg kan plusse og gange er jeg fornøyd! 
Sånn ellers i dag har jeg vært med camilla. Vi var på svømming, etter det tok vi sol. Solariumet i hallen er ganske sterkt, så jeg ser ut som en tomat. JUMMY. Og jeg som skal i bursdag i morgen.. JAJA ! 
Folk kan få more seg på min bekostning!  :)

Men nå skal jeg se The Vampire Diaries, ny episode kom ut i dag! Gleder meg ! hihiiihihih 

Natta folkæns ! 

-Rebecca

torsdag 29. april 2010

Regulære femkanter !

Akkurat nå sitter jeg ved kjøkkenbordet, med alle matte bøkene oppe og linjaler, passere, kalkulator flytende rundt meg. Bare en ting å si; kjempe kos! Er ikke alle som er så heldige som meg nei! Nå går det i å konstruere regulære femkanter og kvadrat osv, litt kjekt er det jo! Men skal bare gjør matte til klokken er 20.00 for da kommer en kompis opp til meg for å se avataren. 
Litt flaut å si men.... jeg har ikke sett den ennå! Så jeg kjøpte den i går. Håper virkelig den er bra, for hvis ikke sløste jeg vekk nesten 200kr på en dårlig film !  haha ! 

Gleder meg til jeg er ferdig i morgen med tentamen, fordi da gjenstår det bare ei kjekk helg! i morgen skal jeg gå å svømme med min kjære Camilla, og etter på skal vi hjem å laga mat. Og på lørdagen skal jeg i bursdag til ei som heter Marita. Å Søndag blir det en liten nedtur, fordi jeg må øve på geografien. Neste uke= helvetets uka <3 4 prøver på ei uke! elsker det !

heya! ser vi trøtte ut i dag ja !?


- Rebecca 

onsdag 28. april 2010

Rett etter middag tenkte jeg at jeg skulle sove en time, så begynne å øve på matten. Siden vi har matte tentamen på fredag :( Går det an å få en bedre start på helga? neppe.. Men vertfall så ente det opp med at jeg sov i noen timer isteden og matten fikk jeg bare øvd litt på! så jeg får ta det igjen i morgen !

Matte er live folkens !

Haha !

-Rebecca

mandag 26. april 2010

Eclipse !

Jeg sitter i engelsken å surfer på nettet, ja jeg vett ! I'm bad !  neida, men jeg kom over denne traileren av Eclipse. Å nå gleder jeg mer en ever ! Tenkte der også ville se den, enjoy! 



ANNA

Hey hey, nå sitter jeg på skolen å tenkte jeg skulle blogge litt om min søte Anna

Anna er ei kjempe søt jente, som er 16 år. Hun har bursdag den 22 desember! Hun har langt blond hår, misunner henne for det! Det er så fint ! Hun har utrolig fine blå øyne, som er til å dø for. Hun er ei kjempe sportslig jente som går på friidrett, hun er den sterkeste jenta jeg kjenner. Hun er ikke bare sterk fysikk, men psykisk og ! Hun har får fort dårlig samvittighet så hun gjør veldig lite galt, du kan si at hun er et englebarn. Hun er den uskyldige i gjengen! Hun bor sammen med familien sin, det vil si; Mamma hennes: Solveig, Pappan hennes: Jone, Broren hennes: Jonas og søsteren hennes; Oline. Hun er den største i søsken flokken.
Hun går på almen, sammen med meg. Hun har tenkt å utdanne seg som fysioterapeut, ihvertfall det hun har lyst å bli nå. Hun er også litt nerd, på en positiv måte! Hun jobber hardt på skolen, og får somregel alt til!

Anna er ei venninne du kan stole på, hun er veldig ærlig og er ei superduper vennine ! Jeg er kjempe glad i deg Anna ! 

Her kommer noen bilder av vidunder barnet:


Her er klassebilde vi tok i år (eller i 2009)

Her har vi Anna som trener styrke.

Her sitter hun på datan, noe som vi ofte gjør, *fnis
Her sitter hun på bussen, kanskje litt trøtt :)


Håper dere likte å lese om min søte venninne Anna <3


- Rebecca 

søndag 25. april 2010

sick and twisted

Jeg elsker søndager, nat.... neida ! joda ..heheh 
 
Jeg er litt trøtt nå kan du si, har vasket hele etasjen oppe(unntatt Thea sitt rom) , trent og vært med Gunhild,Thea og CAMILLA. Var kjempe sløv, så dette er igrunnen bare et tulle innlegg... fordi jeg bare skriver masse tull! 

Men jeg trenger søvn! 

-Rebecca 

lørdag 24. april 2010

I dag har det vært en sløv dag, jeg våkna klokken 13.00 noe som er svært uvanlig for meg. Jeg våkner som regel i 9 tiden eller noe.. har kanskje noe med at jeg ikke har hatt så mye søvn den siste uka! sånn ellers har jeg hatt besøk av noen av jentene; Anna og Camilla ! Thea kom etter ei stund, fordi hun hadde vært i konfirmasjonen til broren sin! Heldiggrisen spiste thaimat ! Det ble til at vi så på tv og snakket, men i halv 12 gikk vi til byen. Eller Thea kjørte hjem mens vi tre jenter gikk. Jeg skulle møte en kompis, å ja camilla en kompis!! :) 

På veien ned, kom det plutselig noe i rakett fart flyvende ut av buskene og alle skreik. Anna ble så vett skremt at hun datt ned på bakken. Camilla trodde det var en kjeltring på sykkel, men det viste seg og være en katt. Det var utrolig morsomt! Høres kanskje litt lamet ut, men var morsomt der og da! 

her en noen bilder av den sløve gjengen ! 



så ikke jeg bare kjempe brun ut eller?

-Rebecca 



fredag 23. april 2010

Crazy

Alt har vært litt crazy i dag.. Jeg sto opp klokken 6 fordi jeg måtte dusje, la meg ganske seint i går så trengte ca 30 minutter i dusjen for å våkne! Men jeg kom meg utover dagen! Vi hadde faktisk styrke i gymmen i dag, og jeg fikk 5, ganske stolt over den ja. Ellers så har jeg slappet av og vært med en kompis.

Vi kjørte først rundt på mopeden hans, jeg hadde glemt hansker så jeg var ganske frysen på hendene etter på ! Mens vi kjørte begynte det plutselig å hagle, rart vær skifte her nå for tiden ! Men men, vi slappet bare av etter det! koselig med en kveld med bare chill!

her er denne vi kjørte rundt på, en Yamaha Tzr (det navne sier meg igrunnen ingenting, men man lærer stadig nye ting)

men nå skal jeg se The Vampire Diaries før jeg legger meg!

- Rebecca

torsdag 22. april 2010

Matte in my heart

I dag forsov jeg meg, det vil si at jeg våkna halv 8! noe som er en halvtime for seint for meg! Jeg bor 10 min unna skolen, men for at jeg skal være våken resten av dagen må jeg stå opp tidlig! høres rart ut, men det er sånn jeg fungerer! :) 


I dag har jeg vært på fransk kurs, og så sprang jeg bort til amfie for å bruke opp 50 prosent greiene på et antrekk! Pengene bare brant i lommene for å vær helt ærlig.. men jeg fikk et ganske fint antrekk! Så jeg er veldig fornøyd! 


Nå holder jeg på med matte, å det er ca 2884848 oppgaver som skal leveres til i morgen! Jeg bare elsker matte liksom! Måtte ha en pause !


Her er et bilde av antrekket, fikk kjøpt litt undertøy også!

og et av meg ! haha!! 




men nå får eg gjer resten av de matte oppgavene <3


- Rebecca

onsdag 21. april 2010

Våren er her !

DE siste dagen har det føltes som om våren endelig var her, men i dag morgen når jeg gitt gjennom loftstua for å gå på bade så jeg tilfeldigvis ut vinduet og det.... SNØDDE det. Jeg bare ; NEEi ! For er det en ting jeg hater så er det snø. Det har vært vinter i mange måneder nå og jeg synes jammen det er på tide at det skal bli sommer!

Sånn ellers i dag har jeg vært på skolen, jobbet og vært å svømt med Camilla. Vi kom opp i halv ni tiden og da var det kjempe få som var igjen, og til slutt hadde vi hele hallen for oss selv! Herlig!

Jeg har også gjort fransken min, Quel âge as tu ? (hvor gammel er du ) J'ai seize ans. (jeg er 16) ... så nå har dere også lært noe nytt!

Au revoir!

- Rebecca

søndag 18. april 2010

Det ble ikke noe mye mer soving på meg nei, jeg gikk på bade å stelte meg slik at Camilla fikk sove litt lenge.. men hun våkna i 8- halv 9 tiden pga meg så.. Føler meg litt ond !

Ellers i dag har vi bare sløvt kjempe masse, og da mener jeg masse. Vi har lagt i senga til Camilla og vært på datan nesten hele dagen! Men vi gikk en tur for å få oss litt luft. Det var en lang tur, å på veien hjem begynte det å regne.. Super siden vi bare hadde på oss hettegensere. Var ikke like varmt som en sommer dag, men i en periode skinte faktisk sola! Vi har nesten vært hypre hele helge, mye mye fnising for å si det slik. Men det var en kjempe vellykket helg, det var det!

vi tullet mye på turen og tok noen bilder som kommer under her..


Som dere ser, har vi tatt mange bilder av oss med postkasser.. jeg vett egentlig ikke grunnen til det.. Tilfeldighet kanskje ? 

men nå begynner det å bli seint, så jeg hopper til køys.
- Rebecca 



lørdag 17. april 2010

bare litt tidlig kanskje?

I dag våkna jeg kanskje litt tidlig til at det er helg.. Klokka var ca 7 når jeg våkna..hehe

I går skjedde det masse kjekt! Jeg sov over hos Camilla, så laget vi en kjempe god frokost, som var egg, rundstykker og appelsin juice. Så måtte jeg ned til byen fordi jeg skulle bli sminket til å gå på "catwalken" på amfiet. Sminket med rosa øyenskygge og rosa negler, veldig fresh look!

Det var litt flaut og gå på "catwalken", fordi alle så liksom på deg..Men Tuva gikk med meg, tror alle så heller på den 4 år gamle jenta! Rett etter showe så var det på jobb!

Etter jobb gikk vi til Gunhild, vi hadde det kjempe koselig hele kvelden! Vi gikk til byen når klokka var 12, men det var så kaldt å vått at vi gikk hjem. Det var en del folk som var drink- drank -drunk i byen kan du si, men jeg var heldigvis ikke det! Jeg tok en rolig kveld i går.

men Camilla sover fremdeles så jeg får vel prøve å få sove litt mer jeg og!

- Rebecca

fredag 16. april 2010

Endelig helg!

Gjett hvem som sto opp klokken 6 for å gjøre lekser som hun hadde glemt/orka ikke å gjøre i går!? Jo, meg... Jeg gjorde ferdig naturfag leksa, så så jeg at den nye episoden av TVD hadde kommet ut. Så jeg måtte bare se den! Den var ikke så spennenes som de andre har vært, men digger at Stefan har blitt litt bad!

Ellers i dag har det bare vært skole, rydda, og laget middag! Etter middag skal jeg på svømming med camilla og jentene <3

her kommer et sexy bilde fra tysken i dag!


Men nå hører jeg gamlingene kommer i garasjen så vi bye bye ! ;)

- Rebecca

onsdag 14. april 2010

Migg Migg !

I dag har vi hatt nynorsk prøve, noe som ikke gikk så bra! Jeg skrev en fortelling om unge mødre, å det er seriøst den dårligste fortellingen jeg noen gang har skrevet! Får bare gå sånn det går ! Ellers så har jeg vært på jogge tur med Camilla og Asbjørn. Trenger litt kondisjons trening fordi vi skal springe 8 tallet (ca 2 km), på fredag i gymmen. Det var vertfall kjempe kjekt, litt slitsomt.. men når du jogger med noen så går tiden så fort!

Og nå sitter jeg å koser meg med jordbær, å skal begynne på naturfag. Jeg hører på lady gaga og beyonce sin sang ;Telephone! Den er bare kjempe kul, musikk videoene til lady gaga er bare kjempe råe!

Her kommer noen bilder fra skolen i dag når vi prøvde på brillene til Asbjørn !
Camilla, Birgitta og Meg! Fine uttrykk alle sammen !



men tilbake til leksene ;)

- Rebecca

mandag 12. april 2010

Romeo and Juliet !


I dag på skolen så vi Romeo and Juliet(1968 versjonen), det er egentlig en ganske gøy film! Det er vertfall min mening, mens meste parten av klassen synes at den var så kjedelig at de halvsov gjennom den. haha.. Morsom gjeng ! :D

Eller så har jeg vært på jobb, noe som alltid er like kjekt! Og har fått vite at jeg skal gå på "catwalk" på lørdag.. Med høye sko, noe som er dømt til å gå galt! Skal gå med ei lita jente som heter Tuva, så får bare gripe fast i henne om det skulle være nødvendig!

Må bare fortelle at jeg har gjort tysk leksene mine helt alene uten Mamma sin hjelp, noe som jeg er ganske stolt av. Eller jeg og Anna samarbeide litt, så det var jo ikke helt uten hjelp! Men det er en begynnelse ! Selv om jeg har hatt tysk i 4 år snart så er det svært lite jeg forstår.... Å tvinge elevene til å ha fremmed språk er derfor ikke en lur idee, tror ikke det er mer en noen få elever som går ut av videregående og kan et fremmedspråk kjempe bra! Men men that life !

Jeg går å legger meg! God natt !

- Rebecca

søndag 11. april 2010

Hellooen!



I går så var det ganske travelt så jeg hadde ikke tid til å blogge.. Jeg var i bursdagen til ei venninne, Vilde.. Hun har egentlig bursdag i dag, så Gratulerer med dagen Vilde! Håper du har en super dag!

Vi var en liten flokk med jenter som feiret den i går, det var kjempe morsomt. Etter vi hadde vært der en stund tok vi taxi til byen, der møtte vi mange morsomme bekjente.

Jeg kan legge ut noen bilder så fort jeg får bildene.


Her er et bilde av bursdags barnet <3

- Rebecca

torsdag 8. april 2010

Yes, please, thank you !

I dag på skolen, så var det drikk vann dagen! Eller vett ikke om de har navn gitt dagen, men nå har vertfall jeg gjort det! Vi møttes hele skolen i kantina for å høre på Tannleger, helsesøster og en til som snakket om hvor viktig det var å drikke vann isteden for sukkerdrikker. Vi fikk se film om ungdom som drakk 1 halv liter om dagen, læreren kom til dem å sa at i et helt år så drakk de 3 fulle bøtter med sukkerbiter. Glad jeg ikke er så glad i brus ! Tanken på 3 bøtter, nei det er litt sykt! Men vi fikk vertfall ei flaske( og tannkrem for dem som ville ha) hver der det sto "drikk vann".
Alltid kjekt å få flasker..? Som bestemor alltid sier;" Det er kjekkest å få noe man har brukt for!"

Jeg har faktisk brukt den en gang nå, den er altså kjempe fin! Grønn drikke tut, blå sånn du skrur igjen med, og gjennomsiktig med en lapp er det står drikk vann på! Du kan skrive navn på den itillegg, noen andre som har vært så heldige?



tenkte dere ville ha et deilig bilde av meg i tillegg !
- Rebecca


onsdag 7. april 2010

Bla bla bla ?

I dag våkna jeg kvart over 5 fordi jeg hadde glemt å gjøre ei lekse.. for en super start på dagen, eller hva? Så denne dagen har igrunnen vært ganske lang, hvertfal de timene på skole! Men når jeg kom hjem, hadde Thea(søstra mi) stått opp. Så vi så litt på Tv mens jeg gjore lekser, åsså lagte vi middag til mamma og pappa kom hjem.

Thea reiste hjem til Bergen i dag, så vi måtte ha en siste dag der vi samlet å spiste sammen. Noe som jeg synes er koselig, litt deilig å ha opperetasjen for seg selv igjen. Og ikke noen som roterså masse! Jeg har en liten kontrollfreak i meg (:

Vi kjørte Thea til sola, etter jeg og mamma hadde sakt hade, satte pappa os av på kvadrat. Siden jeg har fått lønn kjente jeg at pengene brant i lommeboka. Trenger liksom alltid litt klær, så hvorfor ikke. Jeg fikk kjøpt meg noen topper, og ei shorte, en shorts, veske og en body-lotion. Jeg skulle egentlig kjøpe hvite converse, men selvfølgelig var 38 det minste hun hadde.. og de svømte jeg i.. Så jeg må ta meg en kikk i byen for å se om de har de der..


Ellers i dag så har det ikke skjedd så mye enn at jeg fikk det bladet jeg var på framsiden av "Fag i Sentrum". Rart å se meg selv sitte der, men det er vel normalt å tenke sånn?!

Men her kommer noen (mer presist 2) bilder fra Lørdag, jeg fant utav etter jeg hadde blogget at det var så tragisk å sitte hjemme alene . Og siden Gunhild inviterte meg bort til henne, gikk jeg til for å henge med Gubi og Anna. Ikke at vi gjor noe mer enn jeg hadde planlagt, vi så på film og lagte mat! Nam nam!




Men nå er jeg så trøtt at jeg hopper til sengs, good night !

- Rebecca

tirsdag 6. april 2010

Første dag tilbake på skolen etter påsken, føles igrunnen ikke ut som om jeg har hatt ei uke ferie. Mer ei litt lang helg. Begynte ikke før klokka 10 i dag, men like trøtt som alltid! Da jeg kom på skolen, var Thea kommet tilbake, kjempe glad for å ha henne tilbake!

I dag har jeg faktisk tenkt å gjør ferdig norsk prosjektet mitt, som jeg har hatt i noen uker nå.. og skal leveres i morgen. Mangler bare å sette sammen bildene, teksten og spille inn stemmen min. Gleder meg til å høre den "vakre" stemmen min mens jeg ser alle de fine bildene av kjekkasen Alexander. haha...

Legger den kanskje ut på her, så kan dere kose dere med min vakre stemme også!

- Rebecca



Tenkte dere ville ha et fint bilde i tillegg... Birgitta, Thea og Moi !

Mandag ?

lørdag 3. april 2010

Nørdi Lørdag

I dag har jeg vært på jobb(10- 14), deretter syklet jeg hjem i vinden, så nå ligger jeg på sofaen i jogge klær! Herlig! Hadde tenkt å være med ei venninne ut, men hun er forsatt på hytta. Så vi bestemte oss for å ta et neste helg. Rett etter jobb bestemte jeg meg for å ta en liten handle runde, siden det er salg på så mange av butikkene pga det er påske aften. Jeg fikk kjøpt meg ei veske, og ei bukse å en foundation. Skal på shopping på tirsdag og, rett etter skolen ! Rebecca alene på handle tur i Stavanger (Sau i storbyen) . Men etter den turen, må jeg begynne å begrense meg!

Her er et bilde av fangsten for i dag:


Nå skal jeg sove, deretter trene så ansiktsmaske og slappe av! Håper dere har en mer livlig lørdag!

-Rebecca

For dere som har spotify- her er en kjempe kul sang : Vampire Weekend – Giving Up The Gun

fredag 2. april 2010

Påskeharen kom på besøk (:

I dag eller det blir rettere å si i går, kom påskeharen på besøk. Pappa gjemte påske eggene så godt at jeg ikke kunne finne det i går. Jeg fant mitt påskeegg en plass jeg ALDRi trodde jeg skulle finne det, i makulerings maskinen. Thea fant sitt pakt godt ned i mange plastikkposer i boden, der vi har alle posene og sånt. Pappa er så slu med å gjemme dem på så vanskelige plasser. Det er mange år siden vi har fått påskeegg, Thea spurte mamma så fint siden hun skulle komme hjem i påsken.

Her er et veldig "fint" bilde av meg( med morgen tryne) og påskeegget :)

Denne dagen skal gå ut på å trene, lage norsk presentasjonen og henge med the family. Jeg skal faktisk ha norsk presentasjon om Alexander Skarsgård, det er han som spiller Eric Nortman i True Blood. Vi skulle finne en person vi skulle presentere og lage en video i movie maker. Vanskelig å velge en person, så jeg bare tok Alexander. Den eneste tingen som blir litt flaut er at jeg må spille inn min egen stemme, noe som ikke akkurat er fristende. Vi er nødt til å legge den ut på youtube i tillegg (eller en annen nettside).

Og her er et bilde av kjekkasen Alexander Skarsgård..

Men nå tenkte jeg at jeg skulle ned å spise frokost med the family !

- Rebecca

torsdag 1. april 2010

Hey hey !

I dag har jeg fått gjort en del, jeg har vært med Gunhild, trent og nå skal jeg se på True blood.
Jeg og Gunhild lagde lasagne (som ble kjempe god) ellers satt vi foran Tv og kosa oss. Så kom jeg hjem i 8 tia og trente. Det var utrolig deilig å jogge i regnværet, men for å være ærlig... Så er jeg dritt lei regn været, det regner hele tiden her! Gleder til å reise en plass der det ikke regner så mye! Av og til kan det vær deilig med regn, men det er sjeldent!


Her er et bilde av meg ny dusjet og usminket å greier!

Men nå skal jeg sette på True Blood og spise fruktsalat! Han der Eric Northman er bare sexy, litt domt at jeg bare har sesong 1 fordi han er ikke så mye med i den. Det er mest Bill Compton som er med her, han er bare en smule kjekk. Han er ut som en gamling og ser dobbelt så gammel ut i sesong 2. Gleder meg sykt til sesong 3 kommer!



Eric er han blonde og Bill han andre...

Det var alt for i dag!

- Rebecca